Σα σήμερα (06-09-15) κατέληξε στο 401 Γ.Σ.Ν.Α, ο Ειδικός Φρουρός Ευστάθιος ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ο οποίος καταγόταν από το Τσοτύλι Βοΐου

6 Σεπτεμβρίου 2021
07:33
Κανένα σχόλιο

Σα σήμερα (06-09-15) κατέληξε στο 401 Γ.Σ.Ν.Α, ο Ειδικός Φρουρός Ευστάθιος ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ο οποίος καταγόταν από το Τσοτύλι Βοΐου κι είχε τραυματιστεί βαριά το 2007 κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στα Ζωνιανά της Κρήτης, από πυρά κακοποιών.
Το Σεπτέμβριο του 2015, σε ηλικία 37 ετών, έπειτα από 8 δύσκολα και επίπονα χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας, μετά από πολύχρονη μάχη για τη ζωή.
Πιστός στον όρκο του, χάθηκε εκπληρώνοντας το καθήκον του απέναντι στην πατρίδα, την κοινωνία και τον άνθρωπο.
Άλλωστε οι άνθρωποι πεθαίνουν μονάχα όταν ξεχαστούν, και o Στάθης δεν θα ξεχαστεί!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.