kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Συμμαχία Κοσμίδη – Γκερεχτέ …με το βλέμμα στις επόμενες εκλογές και την κοινή κάθοδο με επικεφαλής τον….

6 Σεπτεμβρίου 2021
09:29

Oι παρόμοιες θέσεις και τοποθετήσεις των παρατάξεων του Δ. Κοσμίδη & του Λ. Γκερεχτέ, στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων Βοΐου, δεν γίνονται, απλά, στο πλαίσιο μιας κοινής αντιπολιτευτικής γραμμής απέναντι στη Δημοτική Αρχή του Χ. Ζευκλή. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, οι επί κεφαλής των δύο συνδυασμών έχουν επεκτείνει τις συζητήσεις τους και στην “επόμενη μέρα” στο Βοΐο και τη δημιουργία ενός κοινού αυτοδιοικητικού σχήματος, που θα μπορέσει, στις εκλογές του 2023, να διεκδικήσει  κι εν τέλει ν’ αναλάβει τη διοίκηση του δήμου. Το ποιος θα ηγηθεί αυτού του σχήματος είναι κάτι που δεν έχει, ακόμη, αποφασιστεί, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν απασχολεί, ιδιαίτερα, κανέναν από τους δύο. Όπως πληροφορούμαστε – κι οι δύο – προτίθενται να κάνουν κι ένα βήμα πίσω προκειμένου να προκύψει ένα ψηφοδέλτιο με ισχυρή δυναμική. Το ποιος εν τέλει θα είναι ο επικεφαλής θα αναζητηθεί και θα κριθεί από μια σειρά παραγόντων, μέσα στην επόμενη διετία, αν, εν τέλει δεν “στραβώσει” κάτι και τελεσφορήσουν, οι μεταξύ τους συζητήσεις, οι οποίες, όπως προαναφέρθηκε, βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο.

Η Χύτρα

Ένα σχόλιο

  • ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΩΤΕΡΟ….Ο τόπος οδεύει σε ΜΑΡΑΣΜΟ με ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ….Είναι δυνατόν οι γονείς μας να ΕΦΕΡΑΝ ΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ….να έχουμε σε όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΟΤΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΑΦΙΑ που σπέρνονται ΣΙΤΑΡΙΑ για να μή χάσουν τίς επιδοτήσεις και οι ΝΕΟΙ μας να ψάχνουν για μεροκάματα της πείνας στη θεσ/νίκη …..ΠΑΡΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ να σώσουμε τη ΝΕΟΛΕΑ και να ΞΑΝΑΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ το ΒΟΙΟ…ΣΤΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ με ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ…..ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ στους Δημότες ΜΕ εξαμηνιαία ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-
    ΗΜΕΡΙΔΕΣ….ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ όλο το επιστημονικό δυναμικό ντόπιο και ευρύτερο γιατί ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ και θα ζήσουν τα παιδιά μας περήφανα στον τόπο τους.
    Χεραιτίζω τά παλληκάρια του ΣΙΣΑΝΙΟΥ που έστησαν ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ…ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ στα μπράτσα τους και πηραν τίς τύχες στα χέρια τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.