Δήμος Κοζάνης: Λειτουργία των ΚΑΠΗ μόνο για νοσηλευτικές υπηρεσίες

7 Σεπτεμβρίου 2021
12:04
Κανένα σχόλιο

 

 

Ο  Δήμος Κοζάνης ανακοινώνει, ότι  τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ)  θα λειτουργήσουν για τους ωφελούμενους των ΚΑΠΗ,  μόνο για την παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών, (μέτρηση ζαχάρου, πίεσης, ενεσοθεραπείες  κ.λ.π.) τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

1)Α’ ΚΑΠΗ Κοζάνης κάθε Δευτέρα από τις 9.00 π.μ. μέχρι 11.00 π.μ.

2)Β’ ΚΑΠΗ Κοζάνης κάθε Τρίτη από τις 9.00 π.μ. μέχρι 11.00 π.μ.

3)Γ’ ΚΑΠΗ Κοζάνης κάθε Πέμπτη  από τις 9.00 π.μ. μέχρι 11.00 π.μ.

4)ΚΑΠΗ Λευκοπηγής κάθε Τετάρτη από τις 8.30 π.μ. μέχρι 10.30 π.μ.

5)ΚΑΠΗ Αιανής κάθε Παρασκευή από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 10.00 π.μ.

6)ΚΑΠΗ Κρόκου κάθε Δευτέρα από τις 8.3 0 π.μ.  μέχρι τις 10.30 π.μ.

7)ΚΑΠΗ Ανω Κώμη κάθε Παρασκευή από τι 8.30 π.μ. μέχρι τις 10.30 π.μ.

          Επίσης, θα λειτουργήσει σε συνεργασία με την εταιρεία «ΝΕΣΤΩΡ» πρόγραμμα για τα μέλη του ΚΑΠΗ που αντιμετωπίζουν προβλήματα άνοιας, κατόπιν ραντεβού με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης στο τηλέφωνο 2461021719 (εσωτ. 2)

          Επιπλέον, θα υπάρχει δυνατότητα συνταγογράφησης στο Α ‘ ΚΑΠΗ Κοζάνης.

Επισημαίνουμε, ότι όλοι οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό επιδεικνύοντας το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή να  επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης, που εκδίδεται  τριάντα (30)ημέρες  μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο,  στον υπεύθυνο  που ορίζεται  από το εκάστοτε  ΚΑΠΗ .

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2461021719 (εσωτ. 2)

Η παροχή των παραπάνω υπηρεσιών θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.