Δήμος Κοζάνης: Rapid tests την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, 10:00-13:00, στην κεντρική πλατεία

14 Σεπτεμβρίου 2021
11:18

Συνεχίζεται η διενέργεια τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapidtests) για την covid 19, από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας,  σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης.

Σε αυτό το πλαίσιο, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid tests, από τις 10.00 έως τις 13.00, στο χώρο της κεντρικής πλατείας Κοζάνης  (μπροστά από το baby room).

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται χωρίς ραντεβού.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

8 σχόλια

    • Όταν σοβαρευτείτε, έστω και λίγο, θα τα δημοσιεύσουμε. Μέχρι τότε δημοσιεύουμε ιδίων απόψεων σχόλια που διέπονται από ευγένεια κι ευπρέπεια
      ΥΓ. Για τα υπόλοιπα όποτε θέλετε τηλεφωνήστε μας να σας λύσουμε όλες τις απορίες. Είναι βέβαιο πως, ως γνήσιος “μάγκας”, δεν θα τολμήσετε όπως συμβαίνει με όλους τους σχολιαστές του ίδιου ύφους μ’ εσάς.

  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

    Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

    https://eody.gov.gr/komy-testing-eody/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.