Εξιχνιάστηκε ακόμη μία περίπτωση κλοπής σε περιοχή της Κοζάνης – Ως δράστες αυτής φέρονται τα -3- μέλη της εγκληματικής ομάδας, για τα οποία σχηματίσθηκε προ τετραημέρου δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης και συνελήφθη ο ένας εξ αυτών

15 Σεπτεμβρίου 2021
09:14
Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, εξιχνιάστηκε ακόμη μία περίπτωση κλοπής που τελέστηκε σε περιοχή της Κοζάνης, για την οποία φέρονται ως δράστες οι -3- ημεδαποί, ηλικίας 29, 48 και 68 ετών, μέλη της εγκληματικής ομάδας, για τα οποία σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ συνελήφθη ο ένας εξ αυτών την 11-09-2021 από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης (σχετικό το από Δ.Τ. Κοζάνης 13-09-2021 (σύλληψη 68χρονου ημεδαπού για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, κλοπής, σύστασης εγκληματικής ομάδας και απείθειας – σχηματισμός δικογραφίας 2 ημεδαπών μέλη της ομάδας).

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι ημεδαποί χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, τις βραδινές ώρες της 10/11-09-2021 αφού προκάλεσαν φθορές σε κτήμα 36χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Κοζάνης, αφαίρεσαν διάφορα εξαρτήματα αυτοκινήτων, γεωργικά εργαλεία και μηχανήματα, τα οποία ανευρέθηκαν στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 68χρονος και τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.  

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.