Με νέα μηχανήματα έργου εξοπλίζεται ο Δήμος Γρεβενών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών – Υπογράφηκε η ένταξή τους στο ΕΣΠΑ

15 Σεπτεμβρίου 2021
14:10
Κανένα σχόλιο

 

  

Στην προμήθεια νέων μηχανημάτων έργου, προϋπολογισμού 688.200 ευρώ, προχωρά ο Δήμος Γρεβενών μετά και την έγκριση της σχετικής δαπάνης από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ικανοποιώντας έτσι το σχετικό αίτημα που είχε υποβάλλει η Δημοτική Αρχή.

Η προμήθεια, με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020», αφορά 3 (τρία) καινούργια μηχανήματα έργου και πιο συγκεκριμένα ενός τροχοφόρου εκσκαφέα φορτωτή, ενός τροχοφόρου φορτωτή και ενός ισοπεδωτή – διαμορφωτή γαιών.

Τα νέα μηχανήματα θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και καταστάσεων όπως φυσικών φαινομένων και καταστροφών (πλημμύρες, πυρκαγιές, χιονοπτώσεις, βροχοπτώσεις, κατολισθήσεις), συμβάλλοντας έτσι στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.