kozan.gr: Κοζάνη: Η τραγελαφική κατάσταση που βίωσε μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών “Σταγόνα ελπίδας”, με τις εκτός πραγματικότητας κατηγορίες ενός συμπολίτη μας

15 Σεπτεμβρίου 2021
22:24

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 18:30 στο γραφείο του συλλόγου.

“Γεια σου ρε μάστορα”

“Καλησπέρα σας” λέω,

– “Τι είναι εδώ;”

“Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών” λέω,

“Μάλιστα, γιατί ρε αλήτες παίρνετε λεφτά χωρίς να παράγετε έργο;”

“Τι λέτε κύριε , ξέρετε κάποιον να παίρνει λεφτά για να δώσει αίμα”, λέω εγώ

“Εσείς ρε αλήτες και όταν εμείς πάμε στο νοσοκομείο μας λένε φέρε αίμα δεν έχουμε”

και συνεχίζει σε ποιο έντονο ύφος

“Tι τα κάνετε ρε τα λεφτά αφού δεν δίνετε αίμα! Xαραμοφάηδες!”

Αυτά είναι τα λόγια ενός ανθρώπου πριν λίγο μέσα στο γραφείο μας την ώρα που η Ελλάδα έχει τόσες ελλείψεις σε αίμα αιμοπετάλια, την ώρα που δεν έχουμε ρεύμα στον σύλλογο, την ώρα που δεν έχουμε τηλέφωνο και ίντερνετ, την ώρα που το ΔΣ και οι φίλοι βάζουμε από την τσέπη μας για το ενοίκιο, τα τηλέφωνα, την μεταφορά σε Θεσσαλονίκη Γιάννενα να δώσουμε αιμοπετάλια, την ώρα που ετοιμάζουμε άλλη μια Αιμοδοσία και Λαμπαδηδρομία της ΠΟΣΕΑ, ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΊΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΕΞΌΡΜΗΣΗ να μαζέψουμε κάποια χρήματα να βάλουμε τηλέφωνο και να βοηθάμε τα μέλη που δίνουν Αιμοπεταλια μέχρι 2 φορές το μήνα με δικά τους χρήματα.

Aπό το προφίλ στο facebook του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών “Σταγόνα ελπίδας”

9 σχόλια

  • Να πάτε στους βουλευτές την περιφέρεια και το δήμο να σας δώσουν λεφτά αλλού κι αλλού τα σκάνε για να τους προβάλουν κάθε μέρα.

  • Ντροπή σε αυτόν που το έκανε,οι συνάνθρωποι μας χρειάζονται αίμα για αυτό κ το δίνουμε χωρίς καμία αμοιβή όπως υπαινίσσεται ο κύριος, μπράβο σας κ συγχαρητήρια συνεχίζουμε τον αγώνα για να δώσουμε ζωή στους ανθρώπους που το χρειάζονται.

  • Η ημημάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, δυστυχώς αυτοί παίρνουν μόνο χωρίς να νοιάζονται για τον άλλο, έτσι οι εθελοντές αιμοδότες δίνουν αίμα και οι σκόπιμα αφελής καρπώνονται χωρίς να επιστρέψουν το δώρο ζωής.
    Κουράγιο σε όσους είναι εθελοντές αιμοδότες.

  • Απαράδεκτη συμπεριφορά. Ίσως εκνευρισμένος ίσως αγωνία για κάποιο συγγενικό πρόσωπο ίσως το ποτό που μπορεί να ήπιε. Ότι και να ήταν πάντως ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ ενέργεια.

  • Εδώ στην Κοζάνη έχουμε πολλούς τέτοιους, να’ταν μόνο αυτός… Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι αν κάθε Έλληνας έδινε μια φορά το χρόνο αίμα, τώρα δεν θα είχαμε ελλείψεις. Άχρηστος λαός είμαστε. Όταν όμως βρεθεί κάποιος σε ανάγκη θα ψάχνει φιάλες αίμα. Για λυπηση είμαστε.

  • Tα τελευταία δύο χρόνια έδωσα οκτώ (8) φορές αίμα με ασφάλεια (υπάρχει πιστοποίηση ISO στο σταθμό αιμοδοσίας) και με μεγάλη φροντίδα από το προσωπικό των δύο νοσοκομείων της ΠΕ Κοζάνης. Δεν μου δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα στην υγεία μου, αντιθέτως νιώθω πολύ καλύτερα. ΔΩΣΤΕ ΑΙΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ. Υπάρχουν μεγάλες ανάγκες σε αίμα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.