Εξιχνιάστηκαν 2 περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Πτολεμαΐδας και της Φλώρινας, για τις οποίες συνελήφθη 51χρονος – Eίχε αφαιρέσει 48 συσσωρευτές ενέργειας και 25 ακροδέκτες μπαταριών χαλκού από τροφοδοτικά συστήματα κεραιών εταιρείας κινητής τηλεφωνίας  

16 Σεπτεμβρίου 2021
10:43
Κανένα σχόλιο

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας δύο (2) περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν, την 13 και 14-09-2021 από τροφοδοτικά συστήματα κεραιών εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, σε περιοχές της Πτολεμαΐδας και της Φλώρινας.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη προχθές (14-09-2021) το απόγευμα, σε ορεινή  περιοχή της Πτολεμαΐδας, από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της ιδίας υπηρεσίας, 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατ΄εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, προχθές το απόγευμα εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε ορεινή περιοχή της Πτολεμαΐδας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 51χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 24 συσσωρευτές ενέργειας (μπαταρίες) και 25 ακροδέκτες μπαταριών χαλκού από τροφοδοτικό σύστημα κεραίας, τις οποίες είχε αφαιρέσει από ορεινή περιοχή της Πτολεμαΐδας, ιδιοκτησίας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, με τη συνολική ζημία να ανέρχεται στο ποσό των -9.660- ευρώ περίπου και οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκαν στην κατοχή του 51χρονου διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και πλήθος κλειδιών (master key των σταθμών και αντικλείδια).

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι, την 13-09-2021 ο ανωτέρω αφαίρεσε από ορεινή περιοχή της Φλώρινας, 24 συσσωρευτές ενέργειας (μπαταρίες) από τροφοδοτικό σύστημα κεραίας της προαναφερόμενης εταιρείας κινητής  τηλεφωνίας, με την συνολική ζημία να ανέρχεται στο ποσό των -9.600- ευρώ περίπου, τις οποίες απέκρυψε σε αποθήκη, σε περιοχή της Πέλλας και οι οποίες ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας.

Συνολικά κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, πλήθος κλειδιών, ενώ τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους νόμιμους εκπροσώπους της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων, ανέρχεται συνολικά στο χρηματικό ποσό των -19.260- ευρώ περίπου.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ ερευνάται από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας η συμμετοχή του και σε παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.