10 στο Δήμο Κοζάνης, 30 στο Δήμο Εορδαίας & 2 στο Δήμο Σερβίων τα 42 (της Tετάρτης 15/9) κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – Η κατανομή, ανά δήμο, στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες

16 Σεπτεμβρίου 2021
14:38

10 στο Δήμο Κοζάνης, 30 στο Δήμο Εορδαίας, 0 στο Δήμο Βοΐου, 2 στο Δήμο Σερβίων & 0 στο Δήμο Βελβεντού τα 42 (της Tετάρτης 15/9) κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – Η κατανομή, ανά δήμο, στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες.

ΠΗΓΗ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΤ

16 σχόλια

    • Ναι αμέ…όπως κάνει και η Κοζάνη τους γάμους κατα ριπάς και όταν τρώει τα πρόστιμα μετά κλαίγεται ότι της φταίει η εστίαση και η Πτολεμαιδα

    • Ο/Η Δεν σας τρωμε την πρωτια μην αγχωνεσαι , παλι εξαιτιας σας θα κλειστουμε μεσα στο τελος να μου το θυμηθεις λέει:

      Βάλε εσύ καμιά μάσκα Σουρδακι γιατί κατα πασα πιθανοτητα εσυ θα κυκλοφορείς έξω και δεν πλένεις ουτε καν χερια περιμένεις ποτε θα πας σπιτι μετα απο ωρες για να το κανεις κι αν το κανεις κι αυτο
      και ασε το ποιος το εχει χαμενο…
      γιατι και περσι τετοια εποχη τα νουμερα ηταν αναποδα και μέσα Οκτώβρη έπρεπε να κλειστείς μέσα μονο εσύ και την πλήρωσε άδικα και η Πτολεμαιδα με τα 7 και τα 8 κρουσματα που ειχε ημερησιως.
      Μαθηματα συνεπειας τηρησης των μετρων ασε να μας κανει καποια αλλη πολη λοιπον που ειναι στο πρασσινο ακομα και οχι εσεις.

  • Στα καφέ και στις ταβέρνες κάνει ο καθένας ότι θέλει δίχως κανέναν έλεγχο. H αστυνομία και ο δήμος κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μόλις πέσει το λοκνταουν θα φταίει ο κούλης φυσικά.

    • Καλα οτι θα φταιει ο χαχανουλης της Παρνηθας που ηδη φταιει ετσι κι αλλιως για παρα πολλα και οχι μονο γι αυτο το θεμα , αυτο ειναι το μονο σιγουρο
      αλλο που πολλοι απο εσας εθελοτυφλειτε και λογω επειδη ελπιζετε να σας μοιρασει παλι κανα κορονοεπιδομα και να καθεστε ολη μερα τον εχετε κανει θεο… απο κει και περα αν καποιος εχει την μασκα του και εχει εμβολιαστει κιολας δεν βρισκω τον λογο να μην παει στο εκαστοτε καφε η την ταβερνα του και να διασκεδασει.
      Αυτοι που δεν τηρουν τα μετρα ειναι μια ελαχιστη μειοψηφια και τωρα ενα παραπανω με τον διαχωρισμο των καταστηματων που εγινε απ τις 15 Ιουλιου ακομη ειναι και σχεδον ανυπαρκτη αφου μπαινουν μεσα μονο οσοι ειναι εμβολιασμενοι η εχουν κανει ραπιντ τεστ. Αρα που ειδες εσυ να κανει ο καθενας οτι θελει? Στον υπνο σου?
      Εξω σε ανοιχτο χωρο και με αποστασεις ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει προφανως ανεξαρτητα εμβολιου η μη.

      • Είσαι πιωμένος ? Δεν βαρέθηκες κάθε βράδυ να γράφεις τα ίδια και τα ίδια ? Και ο Τσιπρας να ήμουνα θα έλεγα ότι ο Γιώργος ο Ψεκοζαιος δεν μπορεί έχει θέμα .

  • Ο/Η Κάτι παίζει εδώ και αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχει κόσμος πλέον που δεν ξερει τι σημαίνει κορονοιος λέει:

    Πως ξέρουμε οτι ειναι αληθινοι αυτοι οι αριθμοι που βγαινουν και δεν ειναι παλι προιον του ”Ενα λαθος καναμε…” σαν τα περσινα ”λαθακια” του ΕΟΔΥ που χρεωνε κρουσματα Νοεμβριου τον Φεβρουαριο και τις Παρασκευες ενω περιμεναμε να ακουσουμε μειωση ολο εβγαινε και ελεγε ο ΕΟΔΥ μας συγχωρειτε καναμε λαθος..

    • Απάντησες σε όλους, είπες ότι βλακεία σου ήρθε στο κεφάλι, αμφισβήτησες τα στοιχεία, πες μας επιτέλους πόσα σου δίνουμε;

      • Ασε το τι ειμαι εγω και απαντησε με επειχηρηματα σε αυτο που ρωταω φελλε
        πετωντας ουρδες αναλατες πιλοτος δεν θα γινεις ποτε. Κι εσυ και ο αλλος επανω αν δεν εισαι και ο ιδιος βασικα απαντηστε με επειχηρηματα εγω τουλαχιστον εχω μια γνωμη οτι κι αν ειναι στραβη κουτση οτιδηποτε και την λεω , εσυ τι εχεις να απαντησεις επ αυτου? Χαρακτηρισμους μονο? Καλα κρασα!
        Γι αυτο θα μεινετε μια ζωη εσαει προβαταρες και θα κανετε μπεεεε σε οτι ουρδα σας επιβαλουν!

        • Με επιχειρήματα σου λέω εγώ και όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα ότι μας κούρασες, η βλακείες που λες δεν είναι επιχειρήματα, στο λέει όλος ο κόσμος αλλά εσύ νομίζεις ότι βρέχει, δεν βρέχει ρε μπούφο σε φτύνουν! Άντε γειά και περαστικα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.