ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας: Aνακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των επιτυχόντων της Α΄φάσης στις ειδικότητες του Φθινοπωρινού Εξαμήνου 2021Β

16 Σεπτεμβρίου 2021
18:34
Κανένα σχόλιο

Από το ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των επιτυχόντων της Α΄φάσης στις παρακάτω ειδικότητες του Φθινοπωρινού Εξαμήνου 2021Β (έτος κατάρτισης 2021-2022) ως εξής:

  1. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEF)

  2. Ζωγραφική Τέχνη

  3. Βοηθός Νοσηλευτικής Τραυματολογίας

  4. Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων

  5. Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

  6.  Στέλεχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας

  7.  Βοηθός Φυσικοθεραπείας

  8.  Βοηθός Εργοθεραπείας

  9.  Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου

  10.  Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Υγείας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν είσοδο στην ιστοσελίδα που κατέθεσαν την αίτηση επιλογής για να δουν το αποτέλεσμα τους:

https://diek.it.minedu.gov.gr

 Οι επιτυχόντες υποψήφιοι καταρτιζόμενοι καλούνται να προσέλθουν στο ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας για να υποβάλλουν την αίτηση για την οριστικοποίηση της εγγραφής τους από την Πέμπτη 16-09-2021 έως και την Τετάρτη 22-09-2021 τις ώρες εξυπηρέτησης κοινού.

 Για την εγγραφή σας στο ΔΙΕΚ προσέρχεστε με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1) “Αίτηση επιλογής στα ΔΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας”, την οποία θα εκτυπώσετε από την παραπάνω ιστοσελίδα με τον αριθμό πρωτοκόλλου να αναγράφεται στην πρώτη σελίδα.

2) Φωτοτυπία Απολυτηρίου ή Πτυχίου, το οποίο θα είναι αυτό που εμφανίζεται στην αίτηση.

3) Φωτοτυπία ταυτότητας 2 όψεων (στην ίδια σελίδα).

4) Φωτοτυπία επίσημου εγγράφου όπου θα αναγράφεται το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ (μπορούν να προσκομιστούν και ξεχωριστά έγγραφα για το καθένα).

5) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μπορείτε να το εκτυπώσετε από το gov.gr με χρήση κωδικών TAXIS).

6) Εάν δηλώσατε τα πεδία: Πολυτεκνία, Τριτεκνία, Ειδική Κατηγορία ή Προϋπηρεσία, τα αντίστοιχα δικαιολογητικά που τα αποδεικνύουν. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι, επικοινωνήστε με την Γραμματεία του ΙΕΚ.

7) Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή βεβαίωση νόσησης από COVID-19 (εφόσον υπάρχει). 

Ενημερώνουμε ότι η προσέλευση γίνεται υποχρεωτικά με χρήση μάσκας σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες.

Όσοι δεν κατέθεσαν αίτηση επιλογής και ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας στις παραπάνω ειδικότητες παρακαλούμε να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2463054286, 2463054287 για τυχόν εγγραφή τους στην Γ’ φάση.

Τονίζουμε ότι σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, “Η έγκριση λειτουργίας των τμημάτων των ως άνω ειδικοτήτων θα γίνει εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός εγγραφών καταρτιζόμενων“.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

ΕΠΑ.Λ., Τ.Ε.Ε. Β’ ΚΥΚΛΟΥ, Τ.Ε.Λ.

ΣΕ Γ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ

Πτυχιούχοι ΕΠΑ.Λ, Τ.Ε.Ε. Β’ ΚΥΚΛΟΥ, Τ.Ε.Λ., μπορούν να εγγραφούν κατά περίπτωση στο Γ’ εξάμηνο φοίτησης σε συναφείς ειδικότητες με τον επαγγελματικό τομέα από τον οποίο αποφοίτησαν από ΕΠΑ.Λ., Τ.Ε.Ε Β΄ κύκλου ή Τ.Ε.Λ..

Η διαδικασία εγγραφής δεν γίνεται ηλεκτρονικά αλλά με απευθείας  κατάθεση αίτησης των ενδιαφερομένων στα Ι.Ε.Κ. ενδιαφέροντος τους, τα οποία έχουν Γ’ εξάμηνο στις συναφείς ειδικότητες.

Οι ειδικότητες Γ’ εξαμήνου που παρέχουν τα Δ.Ι.Ε.Κ. την περίοδο 2021-2022 στο χειμερινό εξάμηνο είναι στο: https://diek.it.minedu.gov.gr/docs/c_2021b.xls

Η Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας


Μπέση Σοφία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.