kozan.gr: Η βόλτα του Δημάρχου Κοζάνης με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που κατασκεύασε ο συμπολίτης μας, από την Κοζάνη, Δημήτρης Γκλούμπος, ο χαιρετισμός του Υφυπουργού Μεταφορών & Υποδομών Μ. Παπαδόπουλου, η εμπειρία της Π. Βρυζίδου με το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο, δηλώσεις εκθετών και διοργανωτών στη δράση αφιερωμένη στην ηλεκτροκίνηση, που πραγματοποίησε το πρωί με μεσημέρι του Σαββάτου 18/9 ο Δήμος & το ΕΒΕ Κοζάνης (Bίντεο 16′ & Φωτογραφίες)

18 Σεπτεμβρίου 2021
14:11

Να δουν και να εξερευνήσουν, από κοντά,  ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ποδήλατα είχαν την ευκαιρία όσοι βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 18/9 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Στο 16λεπτο ρεπορτάζ του kozan.gr μπορείτε να δείτε όσα συνέβησαν. Η βόλτα του Δημάρχου Κοζάνης με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που κατασκεύασε ο συμπολίτης μας, από την Κοζάνη, Δημήτρης Γκλούμπος, ο χαιρετισμός του Υφυπουργού Μεταφορών & Υποδομών Μ. Παπαδόπουλου, η εμπειρία της Π. Βρυζίδου με το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο, δηλώσεις εκθετών και διοργανωτών.

 

 

 

 

 

 

 

      

24 σχόλια

  • Ο Υφυπουργός, ο ι Βουλευτές ο Δήμαρχος και το ΕΒΕ διαφημίζουν την ηλεκτροκίνηση.

    Δε μας λένε όμως που θα βρούμε 30 χιλιάδες ευρώ που κοστίζει το φθηνότερο ηλεκτρικό οικογενειακό αυτοκίνητο με την έκπτωση! Και μιλάμε για αυτοκίνητο που να μπορείς να πας Θεσσαλονίκη με όλη την οικογένεια χωρίς να ψάχνεις φορτιστή.

    Δε μας λένε επίσης πως θα τα φορτίζουμε!Στην Κοζάνη υπάρχουν μόνο δύο θέσεις φόρτισης της ΔΕΗ που δε λειτουργούν!

    Όταν μας τα πουν αυτά το ξανασυζητάμε. Ως τότε ας χαμογελούν στις φωτογραφίες νομίζοντας πως κάτι κάνουν!

  • Νέο τρελό σλόγκαν για τουρίστες
    Έλα Κοζάνη για βόλτα με τον μούτο !

    Ενας που εφυγε και δεν υα ξαναπατήσει παρα μονο για γιαπράκια

  • Και εγώ αν έπαιρνα μισθό βουλευτή θα αγόραζα ηλεκτρικό. Αφου λοιπόν είναι μόνο για τους έχοντες, αρκούμαι στο 30 χρονών αθάνατο κορόλα μου!

  • Θα φτάσουμε σε μια εποχή λίαν συντόμως που δεν θα επιτρέπει η Ε.Ε τους βενζινοκινητήρες ή το ντιζελ και εμείς θα παίρνουμε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα 15ετιας έτσι που μας κατάντησαν 40 χρόνια οι ΝΔ(Παπαδόπουλος) και Πασοκ(Μαλουτας).
    Καλά σταθήκατε για βόλτες και φωτογραφίες,κανένα ηλεκτρικό είχατε να κυκλοφορεί;Γιατί άραγε;

    Να μην πιάσουμε το θέμα τέλος ταξινόμησης στα μεταχειρισμένα που έχει παράνομα μόνο η Ελλάδα και στις διακοπές βλέπουμε να έχουν οι Σέρβοι και οι Βούλγαροι πιο καινούργια αυτοκίνητα από εμάς.

    • Μάλλον ζεις σε άλλη χώρα . Σοβαρά μιλάς ? Ψάξε να δεις ποσά καινούργια αυτοκίνητα έχουν ταξινομηθεί τα τελευταία τρία χρόνια .Όπου και να γυρίσεις το κεφάλι σου νέα αυτοκίνητα βλέπεις .Όσον για τα αμιγώς ηλεκτρικά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν ακόμα οι υποδομές για να γίνει ευρεία η χρήση τους , όπως επίσης και το κόστος τους είναι ακόμα πολύ υψηλό .

    • Η ΕΕ εξελίσσεται από υπόσχεση επιλογών σε καθσετώς απαγορεύσεων. Ένα κράτος-πατερούλης, που όλο και περισσότερο μας επιβάλλει πώς θα ζούμε. Αν θέλαμε πατερούλη, θα διαλέγαμε το Στάλιν, ήταν πολύ καλύτερος πατερούλης!

      • Με τον Στάλιν θα είχαμε όλοι LADA ίδιο χρώμα 8βάλβιδο με ταμπούρα, παράθυρα με μανιβέλα και δε θα μας επιτρεπόταν να αλλάξουμε χρώμα!

  • Έκανε ποτέ ο Δήμος ημερίδα αυτοκινήτου στην πλατεία; Δεν το θυμάμαι! Γιατί λοιπόν έπρεπε να κάνει έκθεση ηλεκτρικού αυτοκινήτου;

  • Τρίχες κατσαρές με υαλοβάμβακες
    και οι νουΔΟΥΛΟΙ χαίρονται με ηλεκτρικά αυτοκινητάκια τους και νομίζουν ότι σώσαν την χώρα απ τον βάλτο που οι ίδιοι την σπρώχνουν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ!

    • Είσαι τέρμα ψεκοζαιος !!!! Τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα .Ποιο πάνω το Κozan.gr έχει μια είδηση για την εμφάνιση μιας αρκούδας στον επαρχιακό δρόμο Φλωρινας Καστοριάς , σε παρακαλώ γράψε ένα σχόλιο επι του θέματος . Κανε μας σοφότερους Γιωργη .

      • Καλα το ποιος ειναι ο πραγματικος ψεκασμενος αυτο το βλεπουμε και το ζουμε εδω και 2 χρονια αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Σταματα ομως να κλαψουριζεις
        αυτους που ψηφισες αυτοι σε καταστρεφουν και ο πονος σου ειναι τοσο αβασταχτος που ακομα ασχολεισαι με τον Συριζα που ειναι αντιπολιτευση σκεψου σε λιγο καιρο που θα ξαναγινει κυβερνηση δηλαδη τι θα κανεις θα πεσεις στα σκληρα? Ααχαχαχαχαχα!

      • Σου θιξαμε τα μεγαλα σοφα μυαλα της τσιρκοκυβερνησης που 2 χρονια τωρα μας εχουν μουρλανει στην αναπτυξη ε?
        Βρε σταματα το κλαμα δεν ειναι τιποτα
        θα παρεις τον σανο που σου αναλογει και σενα!

  • Διαφημίζουν ηλεκτρικά ποδήλατα κ βγαίνουν στα κανάλια..Κ αυτή η πόλη χειροτερεύει μέρα με τη μέρα..μιλάνε για ποδήλατο αυτοί που έχουν να ανέβουν από τα 5 τους..έχουν κάνει άραγε μια βόλτα με ποδήλατο τελευταία στην πόλη που διοικούν;Μόνο ντροπή αισθάνομαι για την δημότικη αρχή και μόνο..θα παραδώσουν μια πόλη χειρότερη από αυτή που πήρανε..ποδηλατόδρομοι ούτε για δείγμα.το κέντρο μόνο για τα καφέ κ τα αυτοκίνητα..Αίσχος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.