Δήμος Γρεβενών: «Όλη η πλατεία ένα παιχνίδι» για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – Μίνι βόλεϊ και τένις στην πρώτη γραμμή

19 Σεπτεμβρίου 2021
16:09
Κανένα σχόλιο

 

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 η εκδήλωση του Δήμου Γρεβενών «Όλη η πλατεία ένα παιχνίδι», η οποία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Αντισφαίρισης της πόλης στο πλαίσιο της “Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας”.

Στόχος της δράσης ήταν η μετατροπή της Κεντρικής Πλατείας Αιμιλιανού σε ένα πεδίο άθλησης και ψυχαγωγίας όπου παιδιά όλων των ηλικιών γνώρισαν από πρώτο χέρι τα αθλήματα του μίνι βόλεϊ και του τένις, μαθαίνοντας παράλληλα για τα πολύτιμα οφέλη του αθλητισμού σε σώμα και νου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.