kozan.gr: Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση στο περίφημο και πολυδιαφημισμένο πάρκινγκ στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ, που δε λειτούργησε ποτέ. Σπασμένα τζάμια, εγκατάλειψη και πλήρης αδιαφορία για αξιοποίησή του έστω και για κάποια άλλη χρήση (Φωτογραφίες)

19 Σεπτεμβρίου 2021
20:48

Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση στο περίφημο και πολυδιαφημισμένο πάρκινγκ στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ, που δε λειτούργησε ποτέ. Σπασμένα τζάμια, εγκατάλειψη και πλήρης αδιαφορία για αξιοποίησή του έστω και για κάποια άλλη χρήση.

12 σχόλια

  • Πόσοιο ση μανδρακός αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών τι κάνει τόσο καιρό μόνο φωτογραφίες και να βγάζει στη Μάνδρα Κω κάνε το πάρκινγκ κάνε καμία παρέμβαση είναι άθλια η κατάσταση σημανδράκε

  • Τι να πω τε παιδιά? Μα τόσο αναισθησία και εγκατάλειψη? Αν δεν μπορούν να διοικήσουν και θέλουν μόνο τα χρήματα από αυτές τις θέσεις γιατί για δημοσιότητα δεν το έχουν να πάνε σε κανένα Δήμο η αλλού να παίρνουν μεροκάματο σαν υπάλληλοι στα κισε. Αυτοι περιφέρεια κ δήμος θα τα διαλύσουν όλα όσα οι προηγούμενοι οποιοι και αν ήταν ,φτιάξανε!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!

  • Τι να πω ρε παιδιά? Μα τόσο αναισθησία και εγκατάλειψη?Αυτοι περιφέρεια κ δήμος θα τα διαλύσουν όλα όσα οι προηγούμενοι οποιοι και αν ήταν ,φτιάξανε!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!

  • Για τις καταστροφές είναι προφανές ότι δε φταίει καμιά δημοτική αρχή, αλλά όλοι αυτοί που μεγαλώνουν κακομαθημένα παιδιά.
    Σε καθημερινή βάση πηγαίνουν εκεί στη σκάλα, τρώνε παρατάνε τα σκουπίδια με άδεια μπουκάλια αναψυκτικών και μπύρας και φεύγουν. Άμα μερακλώσουν, πετάνε και καμιά πέτρα στα τζάμια.

    Από την Κοζάνη να πάνε εκεί λίγο δύσκολο, οπότε οι βάνδαλοι είναι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών ΖΕΠ.

    • Φωστηρα το έλυσες το πρόβλημα. Άσε κι εσύ αφυλαχτο κ παρατημένο το σπίτι σου κ ζήτα ευθύνες μετά από άλλους. Αν οι αυτοδιοικητικοί δε νοιαστουν να προστατεψουν κ να συντηρησουν τότε να πάνε σπίτια τους ή τουλάχιστον να βγουν δημόσια για συγγνώμη που ζήτησαν την ψήφο μας. Αίσχος!

      • ρε φωστήρα, μπορεί κάθε δημόσιος χώρος να έχει φύλαξη; μπορεί να έχει αστυνομικό 24 ώρες το 24ωρο κάθε πλατεία, κάθε δημόσιο ή δημοτικό κτίριο, κάθε παγκάκι ή parking;
        καημένε…

      • Έτσι ακριβώς ελληνικά και υπερήφανα οι άλλοι είναι πάντα αυτοί που φταίνε για όλα και το κράτος….το κράτος που είναι άλλοι όχι εμεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.