Συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ: Η ερώτηση του συντοπίτη μας δημοσιογράφου, από την Κοζάνη, Γ. Νεβεσκιώτη στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα κι η απάντηση που έδωσε (Βίντεο)

19 Σεπτεμβρίου 2021
22:40

 

Η ερώτηση του συντοπίτη μας δημοσιογράφου, από την Κοζάνη, Γ. Νεβεσκιώτη στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα κι η απάντηση που έδωσε, στο πλαίσιο της Συνέντευξη Τύπου στην 85η ΔΕΘ.

10 σχόλια

  • Φοβερή και σαφής απάντηση !!! Ένα άλλο αναπτυξιακό μοντέλο !! Πω πω τι είπε ο άνθρωπος ! Τώρα ησυχασαμε, με τέτοια πρόταση Τσίπρα δαγκωτο !

  • Αλήθεια πόσο άσχετος μπορεί να είναι ? Μια κουβέντα δεν βρήκε να πει για μια περιοχή που διαλύεται που ερημώνει ?? Τα τοπικά στελέχη πως θα κυκλοφορούν από σήμερα ; Τι να λένε ? Σαν δεν ντρέπονται ο αρχηγός στην πιο σοβαρή παρουσία για την προτασή του ,που είπε για κάθε περιοχή με 7 κατοίκους ,χαμπάρι δεν έχει τι συμβαίνει εδώ ;;;

  • Καλά ο Αδαμίδης ο Πασαλίδης ο Μιχελάκης και τόσα αλλα ( αξιόλογα) στελέχη από την περιοχή δεν μιλάνε με τον Αλέξη ??φαίνεται ότι δεν του είπαν τίποτα για να μην τον στεναχωρήσουν ! Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει ..

  • Είναι δυνατόν να τρώτε και άλλο κουτόχορτο;
    Όλοι σας χρεώνετε στον Τσίπρα την καταστροφή της χώρας.
    Ξεχνάτε ποιοί μας βάλανε στά μνημόνια;
    Ξεχνάτε ποιοί επιβάλλανε αβάσταχτους φόρους;
    Ξεχνάτε ποιοί κόψανε συντάξεις και μισθούς;
    Ξεχνάτε βεβαίως και ποιός έβγαλε την χώρα από τα μνημόνια (Αύγουστος του 2019 με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ)!!!!
    Και κάτι τελευταίο:
    2 χρόνια κυβέρνηση Μητσοτάκη γιατί δεν επανέφερε το ΕΚΑΣ;;
    Άρα…….

    • Κύριε Παντελή,
      Ξεχνάτε τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα; (Συριζαίους)
      Ξεχνάτε την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των μνημονίων με ένα νόμο και ένα άρθρο; (του ΣΥΡΙΖΑ)
      Ξεχνάτε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης; (κ. Τσίπρας)

      ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Γιατί 5 χρόνια δεν άλλαξε τίποτα από αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ;

      ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Μήπως ήταν τελικά εθνικά επιζήμια η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ πριν το μνημόνιο; Αν στήριζε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ (που τελικά ακολούθησαν τον μονόδρομο) τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε απλά να γίνει κυβέρνηση.

      • Κυριε ρεαλιστη

        1ον) οι αγανακτισμενοι στο Συνταγμα ηταν αποτελεσμα διακυβερνησης νδ και πασοκ
        και οι περισσοτεροι βρεθηκαν 1,5 χρονο μετα στις διπλες εκλογες του 2012 να ψηφιζουν ΧΑ απο αντιδραση και να την βαζουν στη βουλη. Για ποιο Συριζα μας λες εσυ? Ετσι σε συμφερει για να κατηγορεις τον Συριζα?

        2ον) Αντε να παω με τα νερα σου..συμφωνω οτι δεν αλλαξε τιποτα ο Συριζα (που δεν ειναι ετσι και μπορω καλλιστα να σου αναφερω τι αλλαξε και που μεσα στην τετραετια του) εσυ που ηρθες με αυτοδυναμια και ειπες θα αλλαξεις τα παντα προς το καλυτερο και θα μας σωσεις απ τον δηθεν κακο Συριζα τι εκανες 2 χρονια τωρα εκτος απο λοκνταουν? Εκανες κατι και δεν το ειδαμε? Οχι! Συνεπως δεν δικαιουσε να μιλας οταν εχεις αποδειχτει χειροτερος απο τον Συριζα οχι μονο τωρα αλλα και διαχρονικα γιατι το μπαχαλο απο σας ξεκινησε απ την μεγαλη φουσκα του χρεους απ το 2009 ακομη και οχι μονο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.