Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Να επαναλειτουργήσει, ώστε να ομορφύνει το πάρκο κι η πόλη, η τεχνητή λίμνη στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης

20 Σεπτεμβρίου 2021
14:02

 

Η τεχνητή λίμνη στο δημοτικό πάρκο Κοζάνης να ξαναλειτουργησει ώστε να ομορφύνει και το πάρκο και η πόλη.

 

12 σχόλια

  • οπως ανεφερε κ ο προηγουμενος θα γινει μπανιερα για τα αδεσποτα, εστια βρωμιας κ μολυνσης, κ τα ανθρωπινα ζωα θα την γεμισουν παλι σκουπιδια οπως τον πρωτο καιρο!!!

    Μηπως θα ηταν καλυτερα να γινει μια αναπλαση, να κλεισει η λιμνουλα, να μπει γκαζον δεντρα, κανα παγκακι?? Και με την εκαιρια να στρωθουνε τα δρομακια του παρκου με καποιο υλικο, πχ χαλικι ωστε να μη γινεται ολο σκονη κ λασπη με το καθε ψιλοβροχο?

    • Τα δρομάκια μπορούν να έχουν κυβολιθους η ξύλινος διαδρόμους όπως στις παραλίες. Η ύπαρξη όμως υδάτινου στοιχείου είναι αναγκαία για μια πόλη που το στερείται τραγικά. Το νερό είναι ζωή, Χαρά ψυχοθεραπεία. Ας βάλουν λίγο νερο πχ 20 πόντους ώστε να φροντίζεται εύκολα, να αδειαζεται, να καθαρίζεται κλπ γιατί το πολύ είναι δύσκολο. Όμως είναι απαραίτητο σαν παρουσία. Επίσης πέρασε το καλοκαίρι με την αυλή του Ωδείου κ πάλι ανεκμεταλευτη. Κάλλιστα θα μπορούσε να έχει ένα πιάνο κι ένα μινι καφέ ώστε να το χαιρόμαστε.

  • Οταν την είδα πρώτη φορά είπα από μέσα μου..ένα χρόνο το περισσότερο..και έτσι και έγινε κλασικά πράγματα..ποιος να πάρει την ευθύνη ποιος να τρέχει αστο έτσι..τι πειράζει μη τα σκαλνας βρουμαν…αλήθεια εκείνο το φωτοτυπικό στη κουβέντρειο βιβλιοθήκητο κάναν να δουλεύει. η το χουν ακόμα χαλασμένο… και που να βρεις ανταλλακτικό κτλ κτλ.και δε χραζετε η τι τα σκαλνας..αστο έτσι κι αυτό.. ποιο καλά είναι έτσι να χουν τα παιδιά, που να σπαν’ τσς μπύρας τα μπουκάλια όταν ποιούν… αλήθεια τα σκυλιά να μπαίνουν να παίζουν στο πάρκο μαζί με τα μκρα’ δε λέω…αλλά κάνα ιδιοκτήτη δε είδα να μαζεύει τα σκατα από το σκύλο του στο πάρκο..ούτε τους δημοτικούς αστυνομικούς ειδα να γράφουν καν από αυτούς μόνο τα πάρκο μέτρα. αστ’ όσο τα σκαλνας βρωμουν…

  • Μηπως να γινει ακομα μια παιδικη χαρα( η αμμοδοχος γιατι ξυλωθηκε ειναι απορια πολλων γονεων) γιατι η υπαρχουσα ειναι μια μινιατουρα!

  • Η συντήρηση είναι πρόβλημα στην χώρα….
    Φτιάχνουμε κάτι με κάποια χρηματοδότηση και 2 χρόνια μετά…. αντίο…
    Μέχρι και στην Θεσσαλονίκη το ίδιο έγινε με την παραλία. Καλά για εδώ δεν είχαμε καμία απορία για το τι θα συμβεί

  • Ολες οι αλλες πολεις πως εχουν στα παρκα τους νερο; Λιμνουλες και συντριβανια και καταρρακτες;

    ΠΩΣ; ΜΑΓΙΚΑ κανουν;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.