kozan.gr: Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου: 44 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 41 στην Π.Ε. Καστοριάς, 8 στην Π.Ε. Φλώρινας, 4 στην Π.Ε. Γρεβενών – 2126 συνολικά στην χώρα

20 Σεπτεμβρίου 2021
17:45

 

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου: 44 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 41 στην Π.Ε. Καστοριάς, 8 στην Π.Ε. Φλώρινας, 4 στην Π.Ε. Γρεβενών – 2126 συνολικά στην χώρα.

 

 

10 σχόλια

  • Έχετε παρατηρήσει κι εσείς ότι πιο σοβαρά το περνάνε πλέον οι εμβολιασμένοι;
    Ένας χωρίς υποκείμενα νοσήματα διπλοεμβολιασμένος, μπήκε στην ΜΕΘ και βγήκε ο μισός…

    • Μην τα λες αυτά είσαι ψεκας, είσαι αγραμματος, δεν ενδιαφέρεσαι για τους συναθρωπους σου και όλα τα άλλα επίθετα. Να άκους αυτά που λένε οι ειδικοί και η κυβέρνηση αλλιώς έρχεται η Σπιναλόγκα.

      • Το πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί, ούτε και το αντίθετο.
        Εάν γνωρίζουμε ότι έχει καταρριφθεί το ότι δεν κολλάς, μετά το ότι δεν μεταδίδεις και μετά ότι δεν κολλάς και δεν μεταδίδεις το ίδιο, γιατί να πιστέψω ότι θα το περνούσε πιο ήπια.
        Φυσικά δεν μπορώ να το αποδείξω.
        Ούτε όμως κι εσύ αυτό που υποστηρίζεις.
        Η εμπειρία από Ισραήλ και Βρεττανία καταρρίπτει όλα αυτά που μας λένε οι εγχώριοι τηλεαστέρες.
        Ο χρόνος όμως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σύντομα, μέσα στον χειμώνα, πιστεύω…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.