Εκλογές του Συλλόγου Πολυτέκνων Κοζάνης, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου

20 Σεπτεμβρίου 2021
20:40

Φίλοι και φίλες πολύτεκνοι σας καλούμε,

ΑΝΤΙ  ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 -16:00  ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΙΟΥΡΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ/Σ. .

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την εξελικτική επιτροπή μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως από 21 Σεπτεμβρίου έως 30  Σεπτεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου. Δικαίωμα ψήφου έχουν  ένα από  τα δύο μέλη  κάθε Πολύτεκνης Οικογένειας με την επίδειξη θεωρημένης κάρτας πολυτέκνου και την αστυνομική  ταυτότητα.

Πρωταρχικός στόχος μας, είναι ο σύλλογος μας να αποτελεί κύτταρο Δημιουργίας, Αλληλεγγύης και Προάσπισης του θεσμού της οικογένειας που σήμερα βάλλεται ανελέητα και οδηγείται στην εξαθλίωση.  Προτεραιότητά μας είναι η κάθε πολύτεκνη οικογένεια να νιώσει τη ζεστασιά, την ηθική και υλική στήριξη και να αποτελεί ο  πολυτεκνικός σύλλογος μας ,το αποκούμπι που η κάθε οικογένεια αναζητά. Για αυτό το λόγο η συμμετοχή σας  θεωρείται απαραίτητη στην διεξαγωγή των εκλογών.

Λόγω  των μέτρων  της πανδημίας  covid -19  θα τηρηθούν  όλα τα απαραίτητα  υγειονομικά  πρωτόκολλα.

Πληροφορίες  στο τηλέφωνο συλλόγου   2461022821.

                                    Με τιμή το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ                                  ΛΕΓΓΟΣ  ΣΩΤΗΡΙΟΣ

 

Ένα σχόλιο

  • Ο σύλλογος είναι ιδιόκτητος ? Δεν πιστεύω να αφήσετε να βγει κάποιος άλλος ? Εκεί πάλι εσείς μαζί με τους άλλους αναντικατάστατος τον κουζιακη στη σκρκα ,το σανίδη στη λέσχη το γκλουμπο στο φιλοπρόοδο το παρεάκι στους φίλους της βιβλιοθήκης και πολλούς άλλους κλπ αιώνιοι !! Με το αστείο επιχείρημα ότι κανείς δεν ασχολείται !!!! Εμ αφήνετε κανένα να ασχοληθεί ????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.