Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις κλοπών, από καταστήματα που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Κοζάνης – Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή

22 Σεπτεμβρίου 2021
12:01

 

 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα, που διαπράχθηκαν την 20 και 21-09-2021 στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Κοζάνης.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν χθες (21-09-2021) το πρωί σε περιοχή της Κοζάνης, από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Κοζάνης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω και σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή τους, και κατασχέθηκαν :

  • -116-πακέτα τσιγάρα διαφόρων τύπων,
  • -14- πακέτα καπνού διαφόρων τύπων,
  • -45- πακέτα φιλτράκια διαφόρων τύπων,
  • μία κασετίνα και ένα κουτί με πακέτα χαρτάκια καπνού,
  • το χρηματικό ποσό των 111,10 ευρώ σε κέρματα,
  • ένα κατσαβίδι και
  • ένα ζευγάρι γάντια.

Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης προέκυψε ότι, οι ανωτέρω κατά τις πρώτες πρωινές ώρες χθες και προχθές, διέπραξαν -3- κλοπές, από -3- καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, από τα οποία αφαίρεσαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 515 ευρώ, καθώς και διάφορα καπνικά προϊόντα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Επισυνάπτεται μία (1) φωτογραφία.

2 σχόλια

  • Συγχαρητήρια σ’ αυτούς που πιάνουν στα σίγουρα όσους κλέβουν 515 ευρώ κι αφήνουν στα σίγουρα αυτούς που κλέβουν 500 εκατομμύρια ευρώ. Το είχε πει άλλωστε κι ο αξέχαστος Σταυρίδης, στην ταινία “Οι παπατζήδες”, το 1954. Συγχαρητήρια λοιπόν σ’ όσους κάνουν ό,τι μπορούν να μας πείσουν πως 67 χρόνια τώρα τίποτα δεν αλλάζει στη δύσμοιρη χώρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.