Συνελήφθη 73χρονος σε περιοχή της Καστοριάς για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (Φωτογραφία)

22 Σεπτεμβρίου 2021
13:29
Κανένα σχόλιο

 

Συνελήφθη χθες (21-09-2021) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 73χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε δύο (2) οικίες του 73χρονου σε περιοχές της Καστοριάς, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε σε εξωτερικό χώρο αυτών, συνολικά -6- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,10 έως 1,20 μέτρα περίπου. Επιπλέον βρέθηκε ποσότητα νωπών φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, βάρους -80- γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -5- γραμμαρίων.

Ανωτέρω δενδρύλλια, φυτικά αποσπάσματα και ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.