O Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου, για το “μπαμπούλα”, όπως, είπε, της κλιματικής αλλαγής και τα διάφορα παραδείγματα, που έδωσε, ως Φυσικός, για να καταδείξει την υπερβολή στο συγκεκριμένο ζήτημα διευκρινίζοντας, από την αρχή, πως δεν είναι αρνητής (της κλιματικής αλλαγής) – Η τοποθέτηση του Β. Κωνσταντόπουλου κι οι επισημάνσεις του περί της αλλαγής νομοθετικού πλαισίου στην εγκατάσταση ΑΠΕ – Όλα όσα ειπώθηκαν, από τους δύο, στην χθεσινή ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση με θέμα τη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση βιομηχανικών ΑΠΕ (αιολικών “πάρκων”) στα Πιέρια (Βίντεο)

23 Σεπτεμβρίου 2021
09:09

 

O Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου, για το “μπαμπούλα”, όπως, είπε, της κλιματικής αλλαγής και τα διάφορα παραδείγματα, που έδωσε, ως Φυσικός, για να καταδείξει την υπερβολή στο συγκεκριμένο ζήτημα διευκρινίζοντας, από την αρχή, πως δεν είναι αρνητής (της κλιματικής αλλαγής). Η τοποθέτηση του Β. Κωνσταντόπουλου κι οι επισημάνσεις του περί της αλλαγής νομοθετικού πλαισίου στην εγκατάσταση ΑΠΕ. Όλα όσα ειπώθηκαν, από τους δύο, στην χθεσινή ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση με θέμα τη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση βιομηχανικών ΑΠΕ (αιολικών “πάρκων”) στα Πιέρια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία φορέων και πολιτών για την προστασία των Πιερίων.

Το βίντεο από το Live-avles.tv

 

 

 

 

7 σχόλια

  • Έτσι είναι. Εάν κανείς φροντιστήρια φυσικής είσαι και ειδικός στο κλίμα, στις γέφυρες, στα έργα παντού. Με ένα πτυχίο φυσικής πριν 30 χρόνια όλα αυτά…..και ας είμαστε ειλικρινής ουσιαστικά αρνήθηκε την κλιματική αλλαγή αυτακια εχουμε

  • Η υστερία της κλιματικής κρίσης (κι όχι αλλαγής) είναι πολιτικό κατασκεύασμα, δεν έχει σχέση με επιστήμη. Απλά βρήκαν μια ομάδα “πρόθυμων” “ειδικών”, τους έδωσαν τη σφραγίδα του ΟΗΕ και ετοιμάζουν παγκόσμιο λοκντάουν, με πρόσχημα τη δήθεν “σωτηρία του πλανήτη”. Και συνεχίζουν να πετούν με τα ιδιωτικά αεροπλάνα τους, αφού τα πρόβατα συνεχίζουν να τρώνε το σανό που προσφέρεται αφειδώς.

  • ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΒΑΠΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΓΓΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ!
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

  • Αρνητής κλιματικής αλλαγής.Μαλιστα… Αρνητής. Η καινούρια αγαπημένη λέξη.Οπως λέμε ” αρνητής φασολάδας, ” αρνητής λαχανικών” κλπ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.