Η Ε.Π.Σ. Κοζάνης ενημερώνει όλα τα σωματεία της, για την ανακοίνωση της Γ.Γ. Αθλητισμού που αφορά την υποχρέωση υποβολής όλων των σωματείων (εγγεγραμμένων και μη) ολοκληρωμένων αιτήσεων για το μητρώο 2021

23 Σεπτεμβρίου 2021
15:01

Η Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανακοινώνει προς όλα τα σωματεία της, την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που αφορά την υποχρέωση υποβολής όλων των σωματείων (εγγεγραμμένων και μη) ολοκληρωμένων αιτήσεων για το μητρώο 2021.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της Γ.Γ. Αθλητισμού:

<< ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι με βάση την υπουργική απόφαση 398989/ΦΕΚ τ.Β/3920/25-8-2021 που αφορά στην τροποποίηση της υπουργικής απόφασης για το μητρώο 2021 (168038/15-4-2021, Β/1593), καθορίζεται ως τελική ημερομηνία υποβολής ολοκληρωμένων αιτήσεων για το μητρώο 2021 η 30η Σεπτεμβρίου 2021. Η προθεσμία αυτή αφορά στην υποχρέωση υποβολής όλων των σωματείων (εγγεγραμμένων και μη) ολοκληρωμένων αιτήσεων για το μητρώο 2021.

Προσοχή! Υπενθυμίζουμε ότι η μη υποβολή της αίτησης μέχρι 30/9/2021 θα οδηγήσει στην αυτόματη διαγραφή του σωματείου από το μητρώο.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

 Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΚΚΟΣ >>

Παρακαλούμε όλα τα σωματεία μας ,για την άμεση ανταπόκριση και επίσπευση των διαδικασιών ,για την παραπάνω υποχρέωση.

Γραφείο τύπου

Ε.Π.Σ. Κοζάνης

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.