kozan.gr: Μηνυτήρια αναφορά από την Εγνατία Οδό στην ΔΕΥΑ Βοΐου

23 Σεπτεμβρίου 2021
17:51

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, μηνυτήρια αναφορά για ενδεχόμενη παράβαση καθήκοντος από τη διοίκηση της ΔΕΥΑ Βοΐου, κατέθεσε η «Εγνατία Οδός Α.Ε..». Η υπόθεση σχετίζεται με την άρνηση της ΔΕΥΑ Βοΐου να υδροδοτήσει το μετωπικό σταθμό διοδίων με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη λειτουργίας του και να προκληθεί ζημιά  στην εταιρεία της τάξεως των 440.000 ευρώ περίπου. Εκπροσωπώντας τη ΔΕΥΑ Βοΐου, ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Ναούμ Τσιαούσης βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 23/9 στον Πταισματοδίκη Κοζάνης καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα γραπτών εξηγήσεων για την υπόθεση. Η ΔΕΥΑΒ, από την πλευρά της, ισχυρίζεται ότι ο εν λόγω σταθμός διοδίων είναι εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Κοζάνης συνεπώς δεν είναι εκείνη υπεύθυνη για την υδροδότησή του.

kozan.gr

7 σχόλια

  • Τον υπουργό τον Παπαδόπουλο να ρωτήσετε. Αυτός είναι ο απόλυτος γνώστης του θέματος διόδια Σιάτιστας. Αυτός ξέρει.

  • Για να έχουμε καλό ρώτημα, απαιτούν υδροδότηση από ποια γραμμή νερού; Αν εγώ θελήσω να υδροδοτήσω το σπίτι μου μέσα στον κάμπο, θα μου ζητήσει η ΔΕΥΑ τον ουρανό με τ’ άστρα επωμιζόμενος το κόστος κατασκευής.

    Αν θέλει νερό η “Εγνατία Οδός” για τα ληστρικά της διόδια, να βάλει το χέρι στην τσέπη, να εκδώσει όλες τις απαραίτητες άδειες περιβάλλοντος κλπ και να κατασκευάσει τη γραμμή. Αν τα κάνει όλα αυτά και δεν της δώσουν νερό, τότε ναι, μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη, αν η δικαιοσύνη είναι δικαιοσύνη…

  • Ε τώρα τους χρειάζεται το σήκωμα στις μπάρες που είχε πει ο Δήμαρχος. Τους τη χάρισε μια..αλλά ήρθε η ώρα τους..

    Πέρα απ’την καζούρα.. Η εγνατία οδός και η διαχείρισή της και των διοδίων βγήκε σε διεθνή διαγωνισμό και πλέον υπάρχει ανάδοχος.. 3,5 δις αν θυμάμαι και υποτίθεται κάτι εκατομμύρια σε έργα (π.χ ΣΕΑ, οδοστρωσία κ.α.). Ας ρίξει οπότε και κάνα ευρώ να πάρει νερό.. Μη τα δίνουμε όλα έτοιμα και πληρωμένα από τους πολίτες.

    Πληρώστε και κάντε μια γεώτρηση στο κάτω κάτω. Στον κάμπο της Ξηρολίμνης έχει νερό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.