Εορδαία: Eπαφές του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ για το ΚΔΒΜ Προνοσοκομειακής φροντίδας στο Εμπόριο

23 Σεπτεμβρίου 2021
16:38
Κανένα σχόλιο

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Προνοσοκομειακής φροντίδας του ΕΚΑΒ που πρόκειται να στεγασθεί και να λειτουργήσει σε χώρο του πρώην Δημαρχείου Μουρικίου θα βρεθεί στο επίκεντρο της αυριανής επίσκεψης του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ, Παναγιώτη Κουτσουμπέλη, στην περιοχή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Κουτσουμπέλης θα επισκεφθεί στις 11 το πρωί τον Δημαρχείο Εορδαίας και τον Δήμαρχο, Παναγιώτη Πλακεντά, και στη συνέχεια
θα μεταβεί στο Εμπόριο προκειμένου να δει τον χώρο όπου θα εγκατασταθεί η δομή, αυτή η οποία πρόκειται να μετεξελιχθεί σε ΙΕΚ. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο το Κοινοτικό Συμβούλιο Εμπορίου ομόφωνα αποφάσισε την παραχώρηση του 1ου ορόφου του πρώην Δημαρχείου Μουρικίου στο ΕΚΑΒ για τη λειτουργία του Κέντρου. Σύμφωνα με δήλωση του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, Σάββα Γιασσά, πρόκειται για το πρώτο πανελλαδικά Κέντρο δια βίου μάθησης προνοσοκομειακής φροντίδας που θα μετεξελιχθεί σε ΙΕΚ, εκτιμώντας ότι σε ετήσια βάση μπορούν να εκπαιδευτούν έως και 5.000 άτομα, ενώ θα διερευνηθεί, μέσω της σύναψης Διακρατικών συμφωνιών, και η Εκπαίδευση Υγειονομικών από τις γειτονικές βαλκανικές χώρες. Προβλέπεται, κατά την επίσκεψη του κ. Κουτσουμπέλη στο Δημαρχείο Εορδαίας, να πραγματοποιηθεί  μικρή εκδήλωση κατά την οποία θα τιμηθεί ο Δήμαρχος Εορδαίας για τη συνεισφορά του στην υπόθεση αυτή.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – ertnews.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.