Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων με τίτλο «Δράσεις ανάπτυξης και αναβάθμισης υποδομών σχολικής εκπαίδευσης/ Μελέτες ωρίμανσης έργων επέκτασης/ αναβάθμισης των υποδομών σχολικής εκπαίδευσης»

24 Σεπτεμβρίου 2021
13:51
Κανένα σχόλιο

 

Tην Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων με τίτλο «Δράσεις ανάπτυξης και αναβάθμισης υποδομών σχολικής εκπαίδευσης/Μελέτες ωρίμανσης έργων επέκτασης/αναβάθμισης των υποδομών σχολικής εκπαίδευσης», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιος Κασαπίδης, σήμερα Παρασκευή 24/9/2021.

 Ο προϋπολογισμός της Πρόσκλησης ανέρχεται στα  2.200.000,00€ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Εκπαίδευσης (ΕΤΠΑ) .

Η πρόσκληση αφορά στην εκπόνηση μελετών για την  ωρίμανση του έργου του Κτιρίου ΕΠΑΛ Δήμου Κοζάνης.

            Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει αναγάγει τη στήριξη όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε βασική της προτεραιότητα. Η προσπάθεια αναπροσαρμογής του παραγωγικού μοντέλου και η ανάπτυξης της περιοχής μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσα από ένα σωστά δομημένο και απόλυτα συνδεδεμένο εκπαιδευτικό σύστημα με την αγορά εργασίας, από τις πρώτες κιόλας βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.