Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: Αιφνιδιαστικά και με βιασύνη το έγκλημα της ΔΕΗ

24 Σεπτεμβρίου 2021
17:06

 
Div align=justify>
 

Η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη εφαρμόζοντας τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες και ανάλγητες πολιτικές και αφού ξεπούλησε τα δίκτυα διανομής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου (ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΠΑ) ξεπουλάει τώρα και την πιο ιστορική και μεγάλη εταιρεία κοινής ωφέλειας, την ΔΕΗ!

Σε μια συγκυρία όπου οι γεωπολιτικές εντάσεις στην γειτονιά μας είναι έντονες χάνοντας την δημόσια ενέργεια όπως την ΔΕΗ η χώρα μας έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση έχοντας πλέον ζήτημα ασφαλείας

Επίσης στερεί από την χώρα τη δυνατότητα να παρεμβαίνει στην τιμολογιακή πολιτική υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας των πολιτών

Αιφνιδιαστικά και με βιασύνη η ΔΕΗ ανακοίνωσε την νύχτα την πρόθεση της να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 750 εκατομμύρια

Ποσοστό που αντιστοιχεί με το 17% και μένει με το 34% χωρίς να πάρει ούτε ένα ΕΥΡΩ. Είναι προφανές το σενάριο να περάσει η ΔΕΗ σε ιδιώτες.

Αυτό το έγκλημα λοιπόν με τον αγώνα του ελληνικού λαού δεν θα ολοκληρωθεί καθώς και εγείρει θέμα νομιμότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. θα είναι απέναντι και θα αγωνιστεί να μη γίνει

Ν.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

 

 

21 σχόλια

  • Μήπως εννοείτε την ΔΕΗ που την φτασατε για πτώχευση με κεφαλοιωποιηση 350εκατομ και τώρα είναι 2,5δις έχετε ιδιοτικοποιησει
    τον ολπ ευαθ ουθ 15 αεροδρόμια 27 ιδιοτικοποιησεις σε 4,5 χρόνια!!! Και τολμάτε κ μιλάτε!

    • Εδώ τολματε να μιλατε εσεις που ξεπουλησατε ολυμπιακη νερο οτε
      βραχονησιδες , γερμανικες εταιρειες φερατε στη χαλκιδικη για τον χρυσο
      και ακομα μιλατε για τον Συριζα ρε? Εισαι καλα? Που ζουσες εσυ τοσα χρονια Σομαλια? Δεν εβλεπες τι εκανε η κλεφτοδεξια σου? και πηγες και τους ξανα εβγαλες να συνεχισουν το καταστροφικο τους εργο.
      Αντε απο κει ανοητε…εχεις το θρασσος και μιλας οταν καταστρεψατε μια χωρα ολοκληρη , οταν εκανες τα μεγαλα φαγοποτια μαζι με το συνεταιρακι (Πασοκ)
      ητανε καλα? Και τοτε ο Συριζα σου εφταιγε που επαιρνε ακομη 3%

  • ΜΙΛΆΝΕ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΖΑΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΛΗΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΑΓΟΡΆΣΕΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΜΟΝΆΔΑ ΣΤΑ ΣΚΌΠΙΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΙΔΙΟΤΥΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΏΗΝ ΠΘ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΚΑΙ ΣΑΜΑΡΆ! ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ!!!!!!

    • Μιλανε οι νουΔΟΥΛΟΙ αυτοι που ξεπουλησαν μια χωρα ολοκληρη την καταντησαν να ζει με 200 ευρω πουλανε φουμαρα για αναπτυξη και πλεονασματα και στα βουβα στη ζουλα κοβουν μισθους και συνταξεις ξανα και ταζουν αυξησεις
      αυτη τη φορα καταστρεψατε μαγαζια και κλαδους και ακομα βγαινεις εδω και μιλας για τον Συριζα φουκαρα… που την ΔΕΗ ο Συριζα την παρελαβε απ την νουΔΟΥΛΑ ηδη σε κακα χαλια απ το 14 ακομη

      • Αχ φουκαρά Γιωργη .έχεις επιδοθεί σε κρεσέντο μίσους και τοξικότητας .Είσαι αξιολύπητος .Γιώργο δεν είσαι ο μοναδικός που βολεύτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ σε δουλίτσα , δεν χρειάζεται να βρίζεις όποιον δεν συμφωνεί με το κόμμα σου πιστεύοντας ότι έτσι ξεπληρώνεις το καλό που σου έκαναν.

        • Εσείς βρίζετε γιατί δεν αντέχετε τις αλήθειες…κι ακολουθώ την γραμμή σας.
          Καιρό τώρα γράφω κατεβατα τα βλέπετε τα διαβάζετε (πολύ αμφιβάλλω) θέτω θέματα συζήτησης και οι απαντήσεις που παίρνω είναι ειρωνία κακία και ελλειψη επειχηρηματων χαρακτηρισμούς. Τι να κάνω βρε φίλε μου να χειροκροταω μήπως τον Ραντανπλάν της Πάρνηθας ότι όλα τα έκανε τέλεια; Αφού δεν τα έκανε και κάθε μέρα τα κάνει όλο και χειρότερα.

          Τουλάχιστον εγώ μιλάω με αληθινά γεγονότα που έχουν γίνει σπανίως θα πω προσωπική γνώμη.

          Όσο για το βολεμα ψάξε στα μπλε παιδάκια να δεις πόσοι βολεύτηκαν σε θέσεις τα τελευταία δύο χρόνια μην πω και πιο παλιά.
          Εγώ πάντως όχι. Μεροκάματο ως εργάτης έβγαζα με ΣΥΡΙΖΑ μεροκάματο πάλι ως εργάτης βγάζω και σήμερα με ΝΔ. Οπότε άκυρο. Απλά κάποιοι έχουμε μνήμη όχι μνήμη χρυσόψαρου έχει διαφορά

          • Ε όχι και εργάτης Γιωργάκη μην μας τρελαίνεις .Λοιπόν αφού εμείς δεν έχουμε επιχειρήματα και βρίζουμε ,διοργάνωσε μια βραδιά πολιτικού λόγου ώστε να μας διαφωτίσεις και να μας βάλεις στον σωστό ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ δρόμο .
            Θελουμε να χρησιμοποιήσεις όλα τα μοναδικά σου επιχειρήματα πχ ΝΔουλικα, φανφάρες , μπεεεε μπλε πρόβατα, ρανταπλαν., μπαρούφες , φάτε σανό , Κούλα . Σίγουρα έχω ξεχάσει αρκετά Γιωργάκη γιατί η αλήθεια είναι ότι στην λαλακια είσαι ανεξάντλητος.

          • Γιώργο ‘’εργάτη’’ κάνε μας μια χάρη, κάνε μια βραδιά σκέψης για να μας βοηθήσεις όλους εμάς τους άλλους. Το πρόβλημα για σένα, με το ότι γράφεις πολύ είναι ότι φαίνεται ξεκάθαρα τι απαίδευτος είσαι και τι μεγάλη δυσκολία κατανόησης της πραγματικότητας έχεις. Άσχετα με το που σε βόλεψαν δεν χρειάζεται να είσαι τόσο φανατικός. Όσο για τα επιχειρήματα σου, δεν ξέρω αν έχεις τριγύρω σου ανθρώπους σοβαρούς μη ζαίους, κάνε μια κουβέντα και θα δεις.

      • Ως αγράμματοι όπως είστε σαν το αρχηγό σας ο Στράβων ήταν ιστοριογεωγραφος και όχι στραβος αγραμματε των 360μοιρες!!!

  • τα μπλε ανθρωπακια εχασαν τη μπαλα
    δεν πειραζει παλι οΣΥΡΙΖΑ σας φταιει
    σε λιγο θα ειστε μονοι σας
    μολις τα πουλησετε ολα και τον εαυτο σας
    σας ταιριαζει η απολυτη μοναξια

    • Βάσω ζήλεψες την δόξα του Γιώργου και είπες να αρχίσεις και εσυ να μοιράζεις τοξικότητα . Όταν οι άνθρωποι στερούνται επιχειρημάτων βρίζουν και γίνονται προσβλητικοί , αυτό δηλαδή που κανείς εσυ και ο γνωστός – άγνωστος Γιώργος .
      Πιστεύω βέβαια να σε έχει βολέψει και εσένα σε δουλειά ο ΣΥΡΙΖΑ όπως βόλεψε και εκείνων και να μην πηγαίνει τζάμπα τόσο μπινελίκι .

      • Μην κλαίς άλλο σε παρακαλώ εκτιθεσαι.
        Και σαφώς υποτιμάς για άλλη μια φορά την συμπολίτισσα μας. Η Βάσω και η κάθε Βάσω δεν έχει ανάγκη εμένα ούτε κανέναν για πει τα αυτονόητα που λέει καιρό τώρα μια πολύ μεγάλη μερίδα της χώρας και της περιοχής μας.

        Εσύ μάλλον πρέπει να τρως καλά από την μπλε κομματική γραμμή σε τοποθέτησαν καλά κάπου η θα πήρες καμία προαγωγή ίσως; Και λες κάτσε να ξεπληρώσω το καλό. Μην κρίνεις εξ ιδίων
        Δεν περιμένουμε όλοι ανταλλάγματα για να πούμε αλήθειες.

    • είσαι και σκεπτόμενος νεοδημοκράτης… φαντάσου εάν λειτουργούσε έστω και λίγο το σύστημα αντίληψης… Βαλκανιάρχες θα γινόσασταν με τον κούλη…

  • Δε νομίζω πως η αξιωματική αντιπολίτευση μπορεί να έχει την εμπιστοσύνη ούτε όσων βρίσκουν την κατάσταση δυσάρεστη. Θεωρώ πως στο θέμα αυτό οι περισσότεροι αντιλαμβανόμαστε πως οι θέσεις σας είναι ταυτόσημες με της κυβέρνησης και πως η κριτική για τις εξελίξεις γίνεται στη βάση του καιροσκοπισμού. Αλλά δεν έχουμε 1980 και κανείς σχεδόν δεν θα μετατοπιστεί στις τάξεις σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.