Ο Sars CoV-2 ήταν και μια ευκαιρία για να αναδειχθεί το χάσμα απόψεων στην ιατρική κοινότητα παγκοσμίως” (Γράφει ο Μιχαήλ Δουλγεράκης, Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής νοσοκομείου Μαμάτσειου Koζάνης)

25 Σεπτεμβρίου 2021
08:17

Ο Sars CoV-2 ήταν και μια ευκαιρία για να αναδειχθεί το χάσμα απόψεων στην ιατρική κοινότητα παγκοσμίως.. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσουμε πολλά απ’αυτά πού ξέραμε στην ιατρική…Και ενώ πρό covid εποχή υπήρχαν κάποιοι αξιόλογοι επιστήμονες παγκοσμίου βεληνεκούς με πολυετή εμπειρία στις λοιμώξεις, επιστήμονες με Nobel ξαφνικά στην covid εποχή επειδή διαφοροποιήθηκαν από την όλη διαχείριση της κρίσης η ακόμη και σε επιστημονικό επίπεδο, δεν είναι τίποτα απ, όλα αυτά. Τελικά το μόνο που παραμένει σταθερό είναι το ανθρώπινο σώμα,η ανατομία του ανθρώπου με μικρές μόνο παραλλαγές

Ανάρτηση, στο facebook, του Μιχαήλ Δουλγεράκη, Διευθυντή Χειρουργικής κλινικής νοσοκομείου Μαμάτσειου Κοζάνης

21 σχόλια

  • 400 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Δράμα από την αρχή της πανδημίας, όλοι ανεμβολίαστοι! Δυτστυχώς, ενώ υπάρχει εμβόλιο που μπορεί να αποτρέψει τη βαριά νόσηση, υπάρχει κόσμος που αρνείται να εμβολιαστεί με αποτέλεσμα το θλιβερό απολογισμό!

    • Το κάναμε γιατί στην αρχή είπαν ότι έτσι δεν θα κολλάμε, και δεν θα μεταδίδουμε, τελικά και κολλήσαμε και μεταδώσαμε.
      Έπειτα μας είπανε ναί αλλά δεν θα νοσήσουμε βαριά, δε θα μπούμε σε μεθ και δεν θα κινδυνέψουμε, τελικά κάποιοι μπαίνουν και σε μεθ και δύστυχος κάποιοι πεθαίνουν.

      Στη δουλεία μου είτε το κάναμε είτε όχι κολλήσαμε σχεδόν το ίδιο..
      είτε το κάναμε είτε όχι, σχεδόν όλοι ήπια. (όλοι κάτω των 50 ετών).
      Ποιά η διαφορά μας λοιπόν που να αξίζει διχασμούς??
      Ποίος ο λόγος του να μας συμπεριφέρεται ο εργοδότης ως διαφορετικούς.
      από εδώ οι καθαροί , και απ την άλλη οι μολυσμένοι?
      Άδικα αισθάνομαι οτι κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία και προσπαθούν να μας διχάσουν?

        • ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ…..ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΔΙΝΕΨΑΝ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΣΤΥΜΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ
          ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΟΛΩΣ ΤΟΥΣ

  • Στο Ελλαδιστάν μεγαλύτερο κύρος έχουν τα πλαστικά παγώνια από κορυφαίους Ευρωπαίους επιστήμονες. Έτσι λένε τα ευρωμπουκομένα ΜΜΕ και οι σανοφάγοι (μη ψεκαδμένοι) το κάνουν γαργάραβ

  • Ο σύγχρονος πολιτισμός έχει χάσει τις αξίες του. Κυριαρχείτε από το χρήμα και την οικονομία. η επιστήμη μας μαθαίνει αλήθειες, αλλά δεν τις πιστεύουμε. τις αλλάζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας.

    Λόγια επιστήμονα βραβευμένου με το νόμπελ ιατρικής του 2008.

  • Χωρίς να πιάνει τα άκρα ο κ. Δουλκεράκης δημιουργεί θετικό κλίμα προβληματισμού , που απουσιάζει από τους οπαδούς της κοματικής αγέλης.

  • Μια καλή μικρή πανδημία θα μπορούσε να ωθήσει τους ηγέτες μας να δεχτούν τη εγκατάσταση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

    ποιός το είπε ;
    ο Ζακ Αταλί, πρώην μυστικοσύμβουλος του Φρανσουά Μιτεράν.

  • Κάτι που δεν καταλαβαίνουμε είναι οτι η επιστήμη εμπεριέχει διαφορετικές απόψεις και μέσω αυτων προχωρά.

    Εδώ πας σε 2 γιατρούς για απλό κρυολόγημα και παιρνεις διαφορετικες απόψεις’ και όλοι αναγνωρίζουμε οτι αυτοι οι γιατροί εινσι επιστήμονες.

    Αυυη είναι η φύση της επιστήμης.

    Γιαυτό οτι έχουν κάνει οι κυβερνήσεις για το covid είναι μονοπλευρο κσι δεν είχαν τη διάθεση να ακούσουν άλλες (επιστημονικές) απόψεις.

    Αυτό που λέει ο κ. Δουλγερακης είναι σωστο. Αυτό που καναμε είναι απαξιωσουμε όσους διαφωνούν με την επίσημη κυβερνητική θέση παρόλο που είναι επιστήμονες με κύρος και γνώση.

    Και το αποτέλεσμα είναι να αντιλαμβομαστε την επιστήμη πλέον μονομερώς αφαιρώντας την αξία του επιστημονικού διαλόγου.

    Αυτό στα επομενα χρόνια θα αλλάξει δυστυχως και τη μορφή εκπαίδευσης παγκοσμιως

  • κ. Δουλκεράκη
    Οι απόψεις των κατωτέρω είναι μη προσιτές στους μισούντες τους μη εμβολιασμένους, ασυνείδητους κατά την κυβέρνηση.
    Michael Levvit κάτοχος Νόμπελ Χημείας, Luc Montagnier κάτοχος Νόμπελ Ιολογίας,Robert Malone εφευρέτης του mRNA, Kary Mullis εφευρέτης των PCR test και Νόμπελ Χημείας.
    Γιατί ;!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.