kozan.gr: Nίκη για τον Λασσάνη Κοζάνης, με σκορ 57 – 50, στην 1η Αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών – Δηλώσεις προπονητή Θωμά Βλάχου (Bίντεο & Φωτογραφίες)

26 Σεπτεμβρίου 2021
17:51
Κανένα σχόλιο

Γράφει ο Κώστας Μασμανίδης

Nίκη για τον Λασσάνη Κοζάνης στην 1η Αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών . Ο Λασσάνης για τρία δεκάλεπτα έπαιξε καλό μπάσκετ. Έφτασε τη διαφορά στους 21 πόντους αν κι είχε εκτός παιχνιδιού, τα βαριά “χαρτιά” του στο σκοράρισμα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η απειρία του Λασσάνη ήταν εμφανής. Πολλά λάθη ιδίως στην επαναφορά της μπάλας,κακές επιλογές στην επίθεση χωρίς ηρεμία έφεραν τη διαφορά στους 9 πόντους, όμως η εμπειρία της Κυριαζίδου μέτρησε και ένα καθοριστικό τρίποντο πήγε τη διαφορά στους δώδεκα πόντους και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Το θετικό είναι ότι για πρώτη φορά ο Λασσάνης στην πολυετή παρουσια του στην Α2 πέρασε στην δεύτερη φάση του θεσμού του κυπέλλου. Το συγκρότημα του Θωμά Βλάχου έδειξε ότι με πολλή δουλειά θα κάνει καλή πορεία στην Α2. Το τελικό σκορ 57-50 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού μιας και ο Λασσάνης ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και κέρδισε δίκαια. Η διαιτησία ήταν πολύ καλή. Η έλευση του κ Λιόλιου στην προεδρία της ΕΟΚ δείχνει ότι πολλά πράγματα αλλάζουν προς το θετικό.

Σε δηλώσεις  του ο προπονητής του Λασσάνη, Θώμας Βλάχος, ανέφερε: “Είναι θετικό που κερδίσαμε. Θέλουμε πολλή δουλειά. Θέλω να περάσω στην ομάδα την νοοτροπία του νικητή και στις επόμενες 5 βδομάδες μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα θα δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι”.

Στην επόμενη, δεύτερη φάση, ο Λασσάνης θα αντιμετωπίσει, στη Θεσσαλονίκη, το Νέο Ρυσίο.

Λασσάνης-Ηρακλής 57-50

Διαιτητές: Χρυσάφης-Χατζημπαλίδης-Τοπαλίδης

Δεκάλεπτα: 17-13, 39-14, 46-28, 57-50

Λασσάνης (Βλάχος): Μανωλοπούλου 2, Κυριατζίδου 7(1), Κοτζαϊτση 11(1), Αβρακίδου 3, Μεντεσίδου 8, Χωλοπούλου 13, Φλιούκα 6, Κρανιώτη 7.

Ηρακλής (Αστεριάδης): Πετρίδου 6(1), Παπά 9(1), Γιαννούδη 5, Παπαροϊδάμη 6, Δεληγιάννη, Ουζούνη 5, Λογδανίδου 5, Μελενικιώτου 4, Αναγνωστοπούλου 10(2), Νικοδήμου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.