kozan.gr: Εγνατία Οδός (Κοζάνη): Οδηγός συνελήφθη υπό την επήρεια αλκοόλ

26 Σεπτεμβρίου 2021
22:53
Κανένα σχόλιο

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στη σύλληψη ενός οδηγού, ηλικίας 60 – 65 ετών,  από περιοχή των Γρεβενών, που κινείτο με το αυτοκίνητό του στην Εγνατία Οδό, από Κοζάνη προς Βέροια, προχώρησαν, απογευματινές ώρες της Κυριακής 26/9, αστυνομικοί της Τροχαίας Κοζάνης, μετά από κλήσεις που δέχτηκαν από διερχόμενους οδηγούς, για επικίνδυνη οδήγηση του συγκεκριμένου οχήματος. Άμεση ήταν η επέμβαση των αστυνομικών οργάνων της Τροχαίας Κοζάνης που εντόπισαν το όχημα, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν το δράστη.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.