kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Aισιοδοξία στα “στρατόπεδα” Σημανδράκου & Μιχαηλίδη πως θα συνεχιστεί η συνεργασία ακόμη κι αν ο Δήμαρχος Κοζάνης χρειαστεί να χάσει 3-4 σημαντικούς συμβούλους της Ενότητας

27 Σεπτεμβρίου 2021
10:20

 

Πεπεισμένοι πως η συνεργασία με το συνδυασμό της “Ενότητας” θα συνεχιστεί οπωσδήποτε, ακόμη κι αν ο συνδυασμός, της πλειοψηφούσας εκ των παρατάξεων, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, χρειαστεί να χάσει 3-4 σημαντικούς συμβούλους,  δείχνουν, όπως φαίνεται κι από τις συζητήσεις τους στο παρασκήνιο, δημοτικοί σύμβουλοι των δύο συνεργαζόμενων συνδυασμών Μιχαηλίδη & Σημανδράκου. Μάλιστα, κάποιοι σύμβουλοι εξ αυτών των συνδυασμών, προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα κι ήδη ράβουν «κουστούμια», προβλέποντας, για παράδειγμα, ποια Αντιδημαρχία ή Προεδρία θα αναλάβουν, με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Πρασίνου να έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση. Την ίδια στιγμή, στο συνδυασμό της Ενότητας, σε επίπεδο συζητήσεων, συνεχίζεται ο προβληματισμός και τα πολλά μπρος – πίσω, τόσο από την πλευρά του Δημάρχου Κοζάνης όσο κι από την πλευρά των μελών της παράταξης που αντιδρούν, με το χρόνο, που απομένει, μέχρι τις μέρες των σημαντικών αποφάσεων, να είναι, πλέον, σε στάδιο αντίστροφης μέτρησης.

Η Χύτρα

 

 

19 σχόλια

  • Οχι ,βγήκαν για να φτιάξουν το κολυμβητήριο σε 6 μήνες ,να μαζέψουν τα σκυλιά σε 2 μηνες,να ακυρώσουν τη συμφωνία των πρεσπων.
    Δεν βγήκαν για την καρεκλα

    • Αυτοί την περναν μια χαρά καμαρώνουν αυτάρεσκα με την πρώτη ευκαιρία σε φωτογραφίες κάνοντας κάνα μερεμέτι λες και έχουν χτίσει τους κήπους της Βαβυλώνας. Αυτοί που τους ψήφισαν καμαρώνουν και αυτοί;;; Αν ναι κάποιο πρόβλημα υπάρχει στον αέρα που αναπνέουμε.

  • Σημανδρακος και Μιχαηλίδης θα συνεχίσουν τη συνεργασία με την ενότητα γιατί ο Μεγαλος Λάζαρος Μαλουτας (χωρίς καμία ειρωνεία) βρίσκει και κάνει. Ναι βρίσκει και κάνει, όσο ξέρει και μάλιστα πολυ καλά, ότι έχει στο συνδυασμό του μικρά παιδάκια, τόσο θα βρίσκει και θα κάνει.
    Εξάλλου σκλια που γαβγίζουν δεν δαγκώνουν.

  • Ας ελπίσουμε να βρεθεί ένας σωστός υποψήφιος δήμαρχος να αναλάβει το 23 για να δει η πόλη μας η Κοζάνη πράσινο φως πλέον γιατί με αυτούς δεν βλέπει

  • Εχω ψηφίσει το Μαλούτα αλλά δυστυχώς παραδέχομαι ότι η περίοδος του Ιωαννίδη ειναι σαν όαση μπροστά στη διαπλοκή που ζουμε

  • Μεταξύ των τριών συνεργαζόμενων παρατάξεων υπάρχει σοβαρότητα και λύνονται και σχεδιάζονται αρκετά ζητήματα. Για πιο λόγο να μην υπάρχει συνεργασία? Απλή αναλογική! Απλή λογική!

  • Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με τα τρείς. Τελειωμένη υπόθεση είναι. Και αυτοί και οι σύμβουλοι τους και οι συνεργάτες τους.
    Ο κόσμος ξέρει. Ενωθείτε και με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ότι και να κάνετε δήμο δεν έχει.

  • Ποιος ηξερε πριν 2 χρονια οτι πραγματικα σε τοσο δυσκολους καιρους θα ειχαμε τετοιους πουθεναδες τοπικη αυτοδιοικηση ναι κυριοι ειστε πουθεναδες συνεργαστειτε γιατι ο κοσμος γνωριζει πλεον τι ειστε θα τα πουμε και με τους 3 σε 2 ετη στην Διαδυμα θα φτασετε!!!

  • Την τριπλέτα Μούτου, συνταξιούχου τερματοφύλακα και περιφερόμενου καιροσκόπου τους ενώνει η ΚΙFER και ότι απορρέει από αυτό,,,,,,,,,,,,,,

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.