Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για τον πρόωρο χαμό του προέδρου της κοινότητας Περάσματος Γ. Χρηστίδη – To ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου

27 Σεπτεμβρίου 2021
11:02
Κανένα σχόλιο

Με θλίψη αποχαιρετούμε τον πρόεδρο της κοινότητας Περάσματος Γεώργιο Χρηστίδη, ο οποίος έφυγε πρόωρα για τη γειτονιά των αγγέλων.

Ο Γιώργος υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνία της κοινότητας Περάσματος με ήθος, αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια. Υπήρξε ένας άριστος συνεργάτης και ένας καλός φίλος. Με ανησυχίες και διάθεση για ζωή και προσφορά.

Το κενό που αφήνει η απώλειά του είναι μεγάλο, σε όσους τον γνωρίσαμε και συμπορευτήκαμε μαζί του.

Στη σύζυγο του Ειρήνη, στη μητέρα του Ζωή, στα παιδιά του και στις αδερφές του, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μου στο βαρύ τους πένθος.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Καλό Παράδεισο!

Βασίλης Ν. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας


Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φλώρινας,με ομόφωνη απόφασή τους στην έκτακτη συνεδρίαση της 27/09/2021, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την απώλεια του εν ενεργεία Προέδρου του Συμβουλίου Κοινότητας Περάσματος Γιώργου Χρηστίδη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αφού άκουσε την εισήγηση του κου Προέδρου,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

Α. Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την αδόκητη εκδημία του θανόντα, δημόσια και στην οικογένειά του, ευχόμενοι η μνήμη τουεκλιπόντοςνα συντροφεύει τις σκέψεις των οικείων του και να απαλύνει τον πόνο τους για την απώλειά του.

Β. Να κατατεθεί ως ένδειξη τιμής στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος και να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στη νεκρώσιμη ακολουθία.

Γ. Το παρόν ψήφισμα να επιδοθεί από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Δ. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

Ο εκλιπών που οι συμπολίτες του τον τίμησαν στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές αναδεικνύοντάς τον Πρόεδρο της Κοινότητας τους, υπήρξε ένας ευγενικός, εργατικός και έντιμος άνθρωπος.

Πάντα ήπιος αλλά διεκδικητικός, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και με διαρκή διάθεση προσφοράς.

Αιωνία του η μνήμη.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Μιχαήλ Ευαγ. Χάτζιος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.