ΑΕΠ Κοζάνης: “Κι εκαρτέρει, κι εκαρτέρει…”

27 Σεπτεμβρίου 2021
16:00

Συνεχίζεται η αβεβαιότητα για το σύλλογο μας.

Καθώς έχουν κληθεί μέχρι τωρα 43!!!!!! ομαδες πανελλαδικά να δηλώσουν συμμετοχή στην Σούπερ Λιγκ 2 (μεταξύ αυτών όλες οι υποβιβασθείσες από τη Φουτμπολ Λιγκ ομάδες, Αστέρας Βλαχιώτη,  Απόλλων Πόντου και Ασπρόπυργος, και αρκετές από την Γ’ Εθνική που δεν πέτυχαν άνοδο) η μόνη ομάδα που δεν καλείται είναι η ΑΕΠ Κοζάνης.

Αδιανόητο μεν, αλλά όχι για την Ελληνική πραγματικότητα.

Παρ’ όλα αυτά η οικογένεια της ομάδας μας, συνεχίζει υπομονετικά την προετοιμασία της, έστω και χωρίς πυξίδα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο προπονητής μας Ρομάν Ναντβόρνικ, παρακολούθησε χτες στην Κατερίνη τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Πιερικού και Ηρακλή.

Το περασμένο Σάββατο, η ΑΕΠ Κοζάνης,  κέρδισε σε φιλικό που έγινε στην Ελασσόνα την τοπική ομαδα με 2-1. Και τα δυο τέρματα σημείωσε ο νεοαποκτηθείς ΣΑΣΙΝΚΑ, που αναμένεται να αποτελέσει και το βαρύ πυροβολικό της ομάδας μας.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με το επόμενο φιλικό να είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό.

Ένα σχόλιο

  • Λάθος δημοσίευση
    Ποιες ενέργειες εκανι η διοίκηση;
    Γιατί δεν απαντά το αρμόδιο και υπεύθυνο όργανο κλπ
    Ουσία όχι μοιρολατρία ,υπεύθυνη ενημέρωση και πληροφορηση γιατί δεν καλείται η ομάδα κλπ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.