kozan.gr: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διάρκειας 10 ημερών σε οδούς της Κοζάνης για την εγκατάσταση οπτικών ινών

27 Σεπτεμβρίου 2021
17:47

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διάρκειας 10 ημερών σε οδούς της Κοζάνης για την εγκατάσταση οπτικών ινών τίθενται σε ισχύ από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα:

Α. Απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός οδικού οχήματος στη Βάρναλη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Ξ. Τριανταφυλλίδη έως την οδό Βαλταδώρων

Β.  Στένωση της οδού Ξ. Τριανταφυλλίδη από τη διασταύρωση της με την οδό στοάς έως την οδό Κ. Βάρναλη.

Γ. Τη στένωση της οδού Εμμ. Παππά από τη διασταύρωσή της έως την οδό Γκέρτσου.

Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από την 29/09/2021 και για χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών, κατά τις ώρες 07:00 – 18:00 για τις περιπτώσεις (Β) και (Γ) και για την περίπτωση (Α) η κατά τις ώρες 07:00 – 15:00.

4 σχόλια

  • Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει από ποιον πήρε άδεια για κλείσιμο τόσων δρόμων η συγκεκριμένη εταιρεία για την τοποθέτηση των οπτικών ινών; από τον δήμο η από την τροχαία; Γιατί ο ΔΕΔΔΗΕ για κλείσιμο μίας οδού και για μία ημέρα μου λέει ότι ο δήμος τους παραπέμπει στην τροχαία και η τροχαία στον δήμο.

      • Και μιας και μιλάμε για δάχτυλα, ας μυρίσουμε κι εμείς τα δικά μας, για να δώσουμε μια απάντηση στην φίλο παραπάνω… Ρε φίλε παραπάνω, γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο την εταιρεία να σου πει; Που να ξέρουμε εμείς από που πήρε άδεια. Και γιατί κάνεις έτσι δηλαδή; Ζήτησες κι εσύ άδεια να βάλεις οπτικές ίνες και δεν σου δώσανε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.