Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε τη μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης και λήξης των μαθημάτων

27 Σεπτεμβρίου 2021
21:23

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε την μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης και λήξης των μαθημάτων Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Μεταφορά ημερομηνίας έναρξης και λήξης των μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2021-2022 για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν τη φοιτητική κοινότητα του Ιδρύματος ότι το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην υπ΄αριθμ. 56/27-09-2021 συνεδρίασή του ενέκρινε την τροποποίηση του ακαδημαϊκού ημερολογίου για το έτος 2021-2022. Ως ημερομηνία έναρξης μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 ορίστηκε η 11η Οκτωβρίου 2021 (εκτός των Τμημάτων της πόλης της Κοζάνης που θα ξεκινήσουν στις 12-10-2021 λόγω τοπικής εορτής. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το “Το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για το 2021-2022” που περιγράφει τις αναλυτικές ημερομηνίες έναρξης και λήξης των μαθημάτων, των εξεταστικών των εξαμήνων (Χειμερινού και Εαρινού), τις διακοπές και τις αργίες για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Πηγή: Foititikanea.gr

Ένα σχόλιο

  • Ήρθαν τα μαντάτα σου
    πάτησες τη γάτα σου
    επήγες κι έπεσες μες στους ατσίδες
    και σου τα φάγανε οι παπατζήδες

    Όπου κι αν πας όπου κι αν πας
    εδώ παπάς εκεί παπάς
    που είν’ ο παπάς που είν’ ο παπάς

    Σαν κορόιδο πιάστηκες να τα χάσεις βιάστηκες
    φύλαγαν στη γωνιά οι τσιλιαδόροι
    και σου τα φάγανε οι αβανταδόροι

    Όπου κι αν πας όπου κι αν πας
    εδώ παπάς εκεί παπάς
    που είν’ ο παπάς που είν’ ο παπάς

    Κι έτσι αυτό το πάθημα να σου γίνει μάθημα
    αυτό που έπαθες μην το ξεχάσεις
    κι απ’ την οδό Αθηνάς να μην περάσεις

    Όπου κι αν πας όπου κι αν πας
    εδώ παπάς εκεί παπάς
    που είν’ ο παπάς που είν’ ο παπάς

    Πού είναι οι φοιτητές κύριε πρύτανη;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.