kozan.gr: Σε 172.360 ευρώ (με ΦΠΑ) προϋπολογίσθηκε το κόστος των υπηρεσιών με αντικείμενο τον έλεγχο της τήρησης των έκτακτων μέτρων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για τη συμμετοχή των φοιτητών κάθε κύκλου σπουδών, καθώς και του τακτικού και έκτακτου διδακτικού προσωπικού, για χρονικό διάστημα από 11/10/2021 έως 31/03/2022

28 Σεπτεμβρίου 2021
17:48
Κανένα σχόλιο

Σε 172.360 ευρώ (με ΦΠΑ) προϋπολογίσθηκε το κόστος των υπηρεσιών με αντικείμενο τον έλεγχο της τήρησης των έκτακτων μέτρων  (έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού, rapid ή PCR) ) στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για τη συμμετοχή των φοιτητών κάθε κύκλου σπουδών, καθώς και του τακτικού και έκτακτου διδακτικού προσωπικού στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στις πόλεις που εδρεύει (Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά και Πτολεμαΐδα) για χρονικό διάστημα από 11/10/2021 έως  31/03/2022. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, τις επόμενες μέρες θα σταλθούν προσκλήσεις κατάθεσης οικονομικών προσφορών, προς τις εταιρίες παροχής υπηρεσιών φύλαξης του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας, για τις παραπάνω υπηρεσίες ελέγχου στους χώρους ευθύνης τους. Οι οικονομικές
προσφορές θα αφορούν 8ωρη & 4ωρη απασχόληση κατ’ άτομο, εξαιρουμένων Σαββατοκύριακων,  επίσημων αργιών και διακοπών Χριστουγέννων, σύμφωνα με το Ακαδημαϊκό ημερολόγιο του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας. Οι χώροι ευθύνης κάθε εταιρείας προκύπτουν από τις τρέχουσες  συμβάσεις φύλαξης του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.