kozan.gr: Ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΠ Κοζάνης Σάββας Σαχινίδης εξήγησε στην εκπομπή “Κόσμος των Σπορ” της ΕΡΤ3: “Είμαστε σε καθεστώς ομηρίας” (Βίντεο)

30 Σεπτεμβρίου 2021
07:09

 

Σε καθεστώς αβεβαιότητας συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης. Πριν από λίγες ημέρες η ΑΕΠ εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως μέχρι στιγμής έχουν κληθεί 43 ομάδες για να δηλώσουν συμμετοχή στην Super League 2. Όχι όμως και η ομάδα της Κοζάνης. Για όλα τα παραπάνω μίλησε στον “Κόσμο των Σπορ” ο γενικός διευθυντής της ΑΕΠ Κοζάνης Σάββας Σαχινίδης

 

3 σχόλια

  • Το γιατί δεν την κάλεσαν, αν έγιναν η όχι ενέργειες και αν εγιναν ποιες έγιναν κλπ τδεν θέλει να πει
    Δεν πειράζει μπορεί εσαεί να περιμένει την προσκληση

  • Αποδεχθείτε επιτέλους τον υποβιβασμό! Μετά την απογοητευτική εικόνα στο περσινό πρωτάθλημα είναι φυσιολογικό να κατεβείτε στη Γ’ Εθνική. Και μην αρχίσετε πάλι τις δακρύβρεχτες ανακοινώσεις για 15χρονα παιδιά…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.