Ευχαριστήριο του Δήμου Σερβίων προς όλους τους φορείς που συμμετείχαν στις δράσεις για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του πληθυσμού σχετικά με την παιδική προστασία

30 Σεπτεμβρίου 2021
16:15
Κανένα σχόλιο

 

Ο Δήμος Σερβίων απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους τους φορείς που συμμετείχαν στις δράσεις για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του πληθυσμού σχετικά με την παιδική προστασία. Αναλυτικότερα, ευχαριστούμε θερμά τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που αποτέλεσε τον βασικό εισηγητή στην εκδήλωση με θέμα «Ας μιλήσουμε για την παιδική προστασία» και συγκεκριμένα τους εκπροσώπους του κυρία Μοσχοβάκη-Φιλιππίδου Νίκη, Ψυχολόγο και τον κύριο Ράδη Αλέξανδρο, Κοινωνικό Λειτουργό, που μας ενημέρωσαν σχετικά με το έργο του Οργανισμού αλλά και για ζητήματα που αφορούν την πρόληψη, παρέμβαση και θεραπεία για τα παιδιά θύματα βίας. Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων για τη συνεργασία και την τοποθέτηση εκπροσώπου του σχετικά με τον ρόλο της αστυνομίας στην προστασία των ανηλίκων στην ίδια εκδήλωση.

Τέλος, ευχαριστούμε εγκάρδια το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ) Διεύθυνσης Θεσσαλονικής και συγκεκριμένα το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Φοίνικα που αποτέλεσε τον εισηγητή της συνάντησης εργασίας με θέμα την παιδική προστασία και την ενδοοικογενειακή βία. Την εισήγηση πραγματοποίησαν οι κυρίες Κουτμερίδου Κυριακή, Κοινωνική Λειτουργός και Σαμαρά Μαριάνθη, Κοινωνική Λειτουργός και Ψυχολόγος.

Η εμπειρία και η πληροφόρηση που μετέφεραν οι φορείς ήταν πολύτιμες για την τοπική μας κοινωνία, καθώς όλοι μαζί, υπηρεσίες και πολίτες, καλούμαστε να συμβάλλουμε τα μέγιστα για την προστασία και ευημερία των παιδιών μας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.