kozan.gr: Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας (ΖΕΠ): “Η σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας είναι η πρώτη μιας σειράς κινητοποιήσεων που ετοιμάζουμε”, ανέφεραν οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών σωματείων της ΔΕΗ (Βίντεο)

1 Οκτωβρίου 2021
16:04

“Η σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας είναι η πρώτη μιας σειράς κινητοποιήσεων που ετοιμάζουμε”, ανέφεραν οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών σωματείων της ΔΕΗ. Προηγήθηκαν τα συνθήματα διαμαρτυρίας ενάντια στην απολιγνιτοποίηση και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, κατά τη διάρκεια εισόδου στο κτήριο της περιφέρειας της Ευρωπαϊκής Επιτρόπου Ελίζας Φερειερα και του Αναπληρωτή Yπουργoύ ανάπτυξης Ν. Παπαθανάση.

Kozan.gr: Ώρα 15:50 :Η στιγμή της άφιξης της Επιτρόπου Ελίζας Φερέιρα στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ, μέσω συνθημάτων διαμαρτυρίας για την απολιγνιτοποιηση και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ (Βίντεο)

kozan.gr: Ώρα 14:55: Φωτογραφίες & βίντεο από την παράσταση διαμαρτυρίας στο κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με αφορμή την επίσκεψη της Επίτροπου Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων Ελίζας Φερέιρα και κυβερνητικών στελεχών

14 σχόλια

    • Ο/Η Ποτέ Ξανά Νέα Μιζο-Κρατία καλή επάνοδο στο χρονοντουλαπο της ιστορίας σύντομα λέει:

      Τι καλά θα ιδρώσει στις εκλογές φίλε μου…
      θα δεις τοτε για ποτε θα κατεβάσουν την μυτούλα και θα το παιζουν πονοψυχοι με τον λαο για λιγα ψηφαλακια
      αλλα δεν ξερουν ακομη τι ωραιο μποναμα τους ετοιμαζει ο λαος ομως!

      • Γιωργη θα σε στεναχωρήσω παλικάρι μου αλλά Τσιπρα πρωθυπουργό δεν θα ξαναδείς ,μια φορά συμβαίνουν ατυχήματα .Σε ένα χρονο θα ψηφίζεις στις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ για νέο αρχηγό αλλά όχι ξέχασα στα αριστερά κόμματα οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι άγνωστη λέξη .Στον ΣΥΡΙΖΑ δακτυλίδια δίνεται .

        • Καλά πεσε πρωτα εσυ με τον καταστροφικο σου συρφετο που εχετε διαλυσει τα παντα , κι ας μην βγει ο Τσιπρας. Δεν πειραζει. Δεν ειμαστε ολοι ουτε βολεμενοι ουτε καρεκλοκενταυροι να κανουμε ”κρα” για την καρεκλα σαν το Μητσοτακεικο.
          Οποιοσδηποτε αλλος περαν του μπλε τσιρκου σιγουρα και ανδιαφησβητητα θα ειναι πολυ καλυτερος αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

          Οσο για τις εκλογες του Συριζα , λυπαμαι που σου το υπενθυμιζω αλλα παλι Τσιπρα θα εχεις και θα σε ποναει και σενα οπως και πολλους αλλους για πολλα χρονια ακομη.
          Και ασε αυτα τα παραμυθακια περι δημοκρατιας γιατι το κομμα που ψηφισες και δυστυχως το εχουμε για κυβερνηση εχει καταπατησει καθε εννοια και γραμμη του συνταγματος 2 χρονια τωρα και σε προσωπικες ελευθεριες και σε πολλα αλλα. Το να μιλανε οι νουδουληδες για δημοκρατια και ελευθερια το λες και παρακρουση , πραγματικα με ξεπερναει!

  • Η κοινωνια σας εχει γυρισει την πλατη εδω και πολυ καιρο!!!! Οταν ζητουσατε να εξαιρηθειτε απο το ενιαιο μισθολογιο επειδη η δεη ειναι ιδιωτικη επιχειρηση και εισηγμενη στο χρηματηστηριο ποιον κοροιδευατε τον εαυτο σας η την κοινωνια? Ρητορικο το ερωτημα!!!

  • Πάλι τα ίδια απο τους ίδιους…Μαντινάδες,εμείς δεν θα πάθουμε τίποτα,αλλά ελάτε μαζί μας γιατί εσείς θα πάθετε κλπ…. Πρόταση καμία ………αδιάβαστοι για το μέλλον της ΔΕΗ ….ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΣΑΣ.

  • Κοιμόμαστε όλοι όρθιοι πότε και για κανέναν λόγο δεν το βλέπω να ξεσηκωνόμαστε αυτοί βαραν και μεις χορεύουμε.. δυστυχώς

  • Τι είναι αυτά που λέει ο γενειοφόρος μακρυμάλης συνδικαλιστής. Το πρόβλημα της περαιτέρω μετοχοποίησης είναι αποκλειστικότητα των δεητσηδων κι όχι της κοινωνίας. Ότι πάθουν καλό ή κακό οι εργαζόμενοι από την μείωση του ποσοστού του κράτους στη ΔΕΗ θα το πάθουν αυτοί ή κοινωνίας τι θα χάσει και τι θα κερδίσει αντιθέτως;

  • Όλοι να διαμαρτυρηθούμε όχι μόνο στη μη περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ αλλά να. ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ 100% και να ισχύσει ότι ισχύει στο Ελληνικό δημόσιο- “ΕΝΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ κ.λ.π. Τι? δεν σας αρεσει ? Ο. ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ. Έχετε στρέψει την κοινωνία απέναντι στην διαχρονική σας προκλητικότητα και υπεροψία…… Είστε Μ. Ο. Ν. Ο. Ι. Ο κόσμος δεν ξεχνά κ δεν συγχωρεί……..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.