Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 03/10/2021 στην Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη η 10η Γενική Συνέλευση της  Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος να ζεις».
Πριν από την έναρξη της διαδικασίας απηύθυναν χαιρετισμούς η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Νουλα Τουμπουλιδου, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Κοζάνης, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κοζάνης κ. Γιάννης Γρηγοριάδης.
Ακολούθησε ο απολογισμός των δράσεων και ο οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης Συντονιστικής Επιτροπής, οι οποίοι και εγκρίθηκαν από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.
Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο απερχόμενος επικεφαλής Λευτέρης Ιωαννιδης και ο υποψήφιος για την θέση του επικεφαλής για τις επόμενες εκλογές Χάρης Κουζιάκης. Ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών της Δημοτικής Κίνησης από τις οποίες καταδειχθηκε για μία ακόμη φορά η συμμετοχική και δημοκρατική λειτουργία  της και η πρόθεση για συνεχή και δυναμική παρουσία στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της Κοζάνης.
Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την εκλογή του νέου επικεφαλής και της νέας 13μελούς Συντονιστικής Επιτροπής.
Επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” : Χάρης Κουζιάκης
Συντονιστική Επιτροπή (με αλφαβητική σειρά):
1. Αθανασιάδου Χρύσα
2. Αραμπατζή Εύα
3. Γκλούμπος Χάρης
4. Ζτούπα Χαρούλα
5. Καλομοιρά Λίτσα
6. Λογοθέτη Άννα
7. Λογοθέτη Γεωργία
8. Λυκοστράτη Αλεξία
9. Μάντζιαρης Στέργιος
10.Μιχαηλίδου Νένα
11. Μπουκάλης Τάκης
12. Τασοπούλου Ελένη
13. Τοπτζή Λίτσα
Η Δημοτική Κίνηση ενωμένη και πλουραλιστική παραμένει ανοιχτή στον διάλογο με πολίτες και συλλογικότητες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ανησυχίες για τον τόπο μας, έχουν την διάθεση να συμβάλλουν με θέσεις και προτάσεις ώστε να βγούμε από το αδιέξοδο που φαίνεται να έχει μπει η περιοχή μας, έχουν διάθεση συνεργασίας για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τις επόμενες γενιές.