Μπήκε έπαιξε λίγο …και ξαναβγήκε γιατί η αλλαγή ήταν άκυρη – Tι συνέβη στον αγώνα Τιτάν Σερβίων – Αλιάκμων Αιανής (Bίντεο με την επίμαχη φάση)

5 Οκτωβρίου 2021
03:59

 

Βρισκόμαστε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού Τιτάν Σερβίων,  Αλιάκμων Αιανής.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, κ. Πάρης Λεωνιδάκης πραγματοποιεί αλλαγή σε τέταρτη φυσική διακοπή (δεν επιτρέπεται ), βάζοντας μέσα τον Βάσσο με το Νο 11 στη φανέλα, αντί του Γεωργιάδη με το Νο 5 στη φανέλα. Πέντε περίπου λεπτά αργότερα, ο βοηθός  κατάλαβε    τι είχε συμβεί,  τέσσερις φυσικές διακοπές σε αλλαγές ποδοσφαιριστών ( κάτι εκτός κανονισμών).

Και τώρα γίνεται κάτι τραγελαφικό η διαιτητική τριπλέτα, ενημερώνει τον προπονητή της Αιανής για το λάθος του που το παραδέχεται για να ξανά περάσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο πάλι ο Γεωργιάδης, με τον Βάσσο να βγαίνει έξω.

Ακούγοντας τα σχόλια των φιλάθλων επιβεβαιώνονται τα όσα συνέβησαν χθες στο κυριακάτικο ντέρμπι. Δείτε το βίντεο:

Πηγή https://matiesstasport.blogspot.com/

Ένα σχόλιο

  • Na χασει η Αιανη στα χαρτια τον αγωνα τυπικα με 3-0 οπως προβλεπεται και να μην ισχυσει η ισοπαλια 0-0 που ηρθαν οι ομαδες. Αυτο δεν λεει ο κανονισμος;Και οσο για καποιους θερμοκεφαλους οπαδους της Αιανης, παντα ετσι κανουν οπου πανε. Οσοι ηταν στο ματς προχτες ξερουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.