Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/10 στο Κουρί Κοζάνης, ο ετήσιος καθιερωμένος αγιασμός για το Τοπικό Τμήμα ΣΕΟ Κοζάνης

6 Οκτωβρίου 2021
13:46
Κανένα σχόλιο
Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/10 στο Κουρί Κοζάνης, ο ετήσιος καθιερωμένος αγιασμός για το Τοπικό Τμήμα Κοζάνης. Η πρόεδρος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια της Μαρίας για την προσφορά της στον Οδηγισμο. Στη συνέχεια οι ομάδες έκαναν το καθιερωμένο πέρασμα- πέταγμα και έπαιξαν παιχνίδια .
Αστέρια και πουλιά είχαν επισκέπτη από το εξωτερικό τον ελπιδοφόρο φυσιοδύφη ο οποίος τους έμαθε πως να μαζεύουν σπόρους να τους αποθηκεύουν και να τους φυτεύουν την κατάλληλη εποχή.
Οι οδηγοί δέχτηκαν από τα πουλιά τα νέα μέλη της ομάδας και….ανακάλυψαν μαζί με τον Harry Potter , το κύπελλο των ΟΔΗΓΏΝ! !
Βροχή συναισθημάτων στην ομάδα των Μεγάλων Οδηγών Κοζάνης! Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό στο Οδηγικό Κέντρο Κουρί υποδεχτηκαν τα νέα μέλη με παιχνίδια συναισθημάτων και εμπιστοσύνης και την οργάνωση για μια χρονιά καινούργια γεμάτη χαμόγελα!
Ευχαριστούμε την εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ για τη δωροεπιταγή που πολύ πρόθυμα πρόσφερε για τη αγορά χυμών , κρουασάν και αντισηπτικών .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.