Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου

7 Οκτωβρίου 2021
09:26
Κανένα σχόλιο

Σας καλούμε σε συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11.00, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Ετήσιο τακτικό συνέδριο ΚΕΔΕ από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη.
  2. Άνοιγμα λογαριασμών στην τράπεζα της Ελλάδος εκ μέρους των Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης και μεταφορά πλεοναζόντων ταμειακών διαθεσίμων σ’αυτούς.
  3. Συζήτηση που αφορά στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ
  4. Εγκρίσεις μετακινήσεων και εγκρίσεις δαπανών
  5. Ενημερώσεις-Διάφορα

Τη συνεδρίαση μπορείτε να την παρακολουθήσετε από την ιστοσελίδα της ΠΕΔ ΔΜ

https://www.peddm.gov.gr (YouTube, πάνω δεξιά στην Ιστοσελίδα)

 

 

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτ. Μακεδονίας

Γεώργιος Δασταμάνης

Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.