Άρης Κουρκούτας: “Zητώ τη στήριξή σας “

7 Οκτωβρίου 2021
11:12
Φίλες και φίλοι,
Εν όψει των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας στις 24-10-2021και έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην Ν.Ο.Δ.Ε.) Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας.
Πιστός στην ιδεολογική μου προσέγγιση για τα πράγματα και τα προβλήματα του τόπου μας, πιστός όπως πάντα στις αρχές, στις αξίες και στους στόχους της παράταξής μου, με εμπειρία, αγώνα και αποτέλεσμα στους τομείς τους οποίους υπηρέτησα όλα αυτά τα χρόνια στον Νομό Κοζάνης, με διάθεση προσφοράς και αγάπης για τον τόπο μας, ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.

8 σχόλια

  • Θα σε ψηφισω μονο αν γραψεις το βιογραφικο σου και εχεις πτυχιο πανεπιστημιου και ξερεις εστω και μια ξενη γλωσσα,διαφορετικα……..ΟΧΙ

  • τοπο στα νιαχαχαχαχαχαχα
    κυβερνηση για γελιο αν δεν ζουσαμε σε ζουγκλα θα ηταν ιδανικο υλικο για σατυρα 1 προς 1

  • Όπου εκλέχτηκες απέτυχες. Γιατί να σε ψηφίσουμε;
    Να μας μας πεις αν πέτυχες στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, να σε ψηφίσουμε και για την Δ.Ε.Ε.Π.
    Αν σε στηρίζουν όλοι αυτοί που μέχρι χθες ήταν σε άλλα κόμματα -γνωρίζεις πολύ καλά σε ποιους αναφέρομαι=τότε γιατί ζητάς ψήφους από εμάς που ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε με την Νέα Δημοκρατία;
    Εννοώ αυτούς που κυκλοφορούσαν με την εφημερίδα Αυριανή στην μασχάλη και σήμερα θέλουν να παρουσιάζονται “Βασιλικότεροι του Βασιλέως”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.