ΑΕΠ Κοζάνης: Μεγάλο φιλικό με τη Δόξα Δράμας το Σάββατο 9 Οκτωβρίου

7 Οκτωβρίου 2021
15:14
Κανένα σχόλιο

Ένα ακόμα ενδιαφέρον φιλικό αγώνα θα δώσει η ΑΕΠ Κοζάνης στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προετοιμασίας της.

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ θα ταξιδέψει στη Δράμα, όπου και θα αντιμετωπίσει την ιστορική τοπική ομαδα, την ΔΟΞΑ.

Η ομάδα μας, έχει δώσει μέχρι τώρα 6 φιλικούς αγώνες, παραμένει μάλιστα αήττητη, έχοντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ο προπονητής της ομάδας μας, προτιμάει να αγωνίζεται η ομάδα μας εκτός έδρας ώστε οι παίκτες μας να αποκτήσουν την ανάλογη νοοτροπία.

Στον αγώνα αυτό, θα αγωνισθεί και ο νεοαποκτηθείς παίκτης μας Γιάννης Κανταρτζής, που εντάχθηκε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας από την αρχή της εβδομάδας.

Στο μεταξύ, όλη η οικογένεια της ομάδας μας, παρακολουθεί με αγωνία τα τεκταινόμενα στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας, όπου επικρατεί το απόλυτο χάος και η μόνη ομάδα που δεν λαμβάνεται καν υπόψην είναι η εκπρόσωπος της Δυτικής Μακεδονίας, σαν να μην υπάρχει πια αυτή η τεράστια Περιφέρεια της χώρας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.