Απεργία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κοζάνης, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου

8 Οκτωβρίου 2021
14:21

Την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου απαντάμε στον αυταρχισμό με αγώνα, στην αλαζονεία με αξιοπρέπεια!!! ΑΠΕΡΓΙΑ  11/10/2021»

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Στηρίξαμε και στηρίζουμε το δημόσιο σχολείο:

Με δικά μας μέσα, χωρίς κρατική επιμόρφωση, σταθήκαμε δίπλα στους μαθητές μας με την τηλεκπαίδευση .

Κρατάμε ανοιχτά τα σχολεία, εφαρμόζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, χωρίς καμία ουσιαστική αρωγή από το υπουργείο παιδείας .

Την ίδια στιγμή, η ηγεσία του υπουργείου παιδείας αμέριμνη :

  • Αύξησε τον αριθμό των μαθητών στην τάξη, σε καιρό πανδημίας.
  • Δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο, για την θωράκιση των σχολικών μονάδων.
  • Αρχές Οκτωβρίου και τα σχολεία λειτουργούν με χιλιάδες κενά.
  • Εξοστράκισε τους αιρετούς από τα υπηρεσιακά συμβούλια και διόρισε στη θέση τους.
  • Φόρτωσε τις σχολικές μονάδες με έναν τεράστιο όγκο αδικαιολόγητης γραφειοκρατίας.

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση της σχολικής μονάδας, δεν αφορά σε κανένα σημείο της, την εκπαιδευτική διαδικασία .

Αποτελεί μια ξεκάθαρη προσπάθεια αυταρχικής επιβολής της νεοφιλελεύθερης πολιτικής, στο δημόσιο σχολείο.!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης:

Χαιρετίζει την προκήρυξη 24ωρης απεργίας, για την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ως συνέχεια της απεργίας αποχής από την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση .Θεωρεί πως η επιτυχία της 24ωρης απεργίας, θα αποτελέσει ισχυρό πλήγμα στην αλαζονική συμπεριφορά της υπουργού και θα δώσει το μήνυμα πως οι εκπαιδευτικοί είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την δημόσια και δωρεάν παιδεία στην χώρα μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν αγωνιστικά και δυναμικά στην απεργία.

Την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου απαντάμε στον αυταρχισμό με αγώνα, στην αλαζονεία με αξιοπρέπεια !

Αγωνιζόμαστε για τους μαθητές μας, για το δημόσιο σχολείο και για το δημοκρατικό κλίμα στα σχολεία μας.     Το Δ.Σ.

81 σχόλια

    • Ειπα κι εγω δεν θα πεταχτει ο εξης ενας ανοητος να πει παλι την μπαρουφα του οπως παντα…πληρωνεστε και καθεστε κλπ κλπ κλπ…!!! Οτι λετε μια ζωη δηλαδη γι αυτο και ειστε μια μικρη μειοψηφια γραφικων.

    • Πληρωνε τοτε τα φροντιστηρια να σου μαθουν το παιδι σου 5 αραδες γραμματα μην το ξαναστειλεις στο σχολειο ουτε και να διαμαρτυρεσαι ομως για τα της εκπαιδευσης ζητηματα απ την στιγμη που προτιμας τα ιδιωτικα να τα χρυσοπληρωνεις!

  • Εσύ τσιπ(ρ)α γιατί δεν έγινες εκπαίδευτικος για να κάθεσαι και εσύ , όπως νομίζεις ότι κάθονται οι εκπαιδευτικοί!!;

      • Και παραγετε εσεις οι δουλευταραδες που ολη μερα ειστε εδω για να κραζετε οποιον διαφωνει με την μπλε κομματικη γραμμη του καταστροφεα που ονειρευεται τα παντα σε ιδιωτες? Εγινε δουλευταρα μου οτι πεις!

  • Η εικόνα που δείχνετε προς τα έξω στην κοινωνία είναι τραγελαφική. Δεν κρατάτε ούτε τα προσχήματα!

    • Σοβαρα? Και ποιος σου ειπε οτι δεν αγωνίζονται?
      Για ποιον νομίζεις οτι γινονται αυτες οι απεργιες κι ολα αυτα που ζητανε? Πρωτίστως για την εννοια του ΔΗΜΟΣΙΟΥ σχολείου και μετα για τα ιδια τα παιδια για να εχουν ενα καλυτερο σχολικο περιβαλον
      δεν γινονται για τους ιδιους.
      Για τους ιδιους μπορει να γινεται ως ενα βαθμό γιατι π.χ. καποιοι δεν εμβολιαστηκαν και η κυβερνηση τσιρκο τους θετει σε αναστολη με το ετσι θελω , ομως δεν ειναι μονο αυτο το ζητημα της απεργιας.

  • Δηλαδή οι υπόλοιποι εργαζόμενοι να αξιολογουνται αλλά οι εκπαιδευτικό όχι ποια η λογική τους ότι όλοι τους είναι άριστοι;

    Μία Ζωή κακομαθημένο παλαιά γιατί γινόταν αξιολόγηση και ας μας πούνε οι σημερινοί εκπαιδευτικό πόσες ώρες και με πόσους μαθητές ανά τάξη παλαιότερα εργάζονταν και μάθαιναν και γραμματα

  • Ας διαβαζες και συ!
    Τωρα θα καθοσουν 2 μηνες το καλοκαιρι και αλλους δυο μηνες γιορτες και εκδρομες και 104 σαββατοκυριακα!!
    Εσυ ομως πετουσες αετο στα πισω θρανιο!!

  • Κουιζ:πόσες ώρες εργάζεται ένας εκπαιδευτικούς την ημέρα και πόσες ένας εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα;

    • Κουιζ: Τι εκανες οταν πηγαινες σχολειο?

      Α) Δεν παταγες ποτε και εκανες κοπανες
      Β) Οταν παταγες μιλαγες με τον διπλανο σου μονιμως
      Γ) Διαβαζες μονο στα διαγωνίσματα και αντεγραφες

      Συμπερασμα: Αν ηθελες να εσφιγγες τον απαυτο σου και να κοπιαζες να παρεις το πτυχιακι σου και να γινοσουν τωρα και εσυ ενας δασκαλος η ενας καθηγητης σε κατι που θα ειχες κλιση…
      και να μην λες τωρα αυτα που λες γιατι ειναι αργα! Ετσι δουλευταρα του ιδιωτικου τομεα?
      Δεν σας φταινε οι αλλοι αν εσεις δεν πετυχατε τιποτα στη ζωη σας γιατι ησασταν τελευταιο θρανιο και πεταγατε αετο.

    • Σκέψου εεε.. Και ο γιατρός παίρνει 30€ για δέκα λεπτά. Μπορεί και 50€…Και αν κάνεις καμιά επέμβαση καρδιάς; Πόσα παίρνει για μια ωρίτσα δουλειά; Μήπως τώρα κατάλαβες ότι το κουίζ σου είναι μια ανοησία; Μπα εεε; Δεν έχουμε ελπίδα.

  • Σε όλη την καραντίνα κάθονταν σπίτι τους και εισέπρατταν το 100% του μισθού τους!!! Και τώρα κάνουν και απεργία.. ντροπή τους!!!

    • Δεν κάθονταν σπίτι τους. Έκαναν μαθήματα στα παιδιά σας από το σπίτι αφού έμαθαν ΜΟΝΟΙ τους όλα τα προγράμματα που έπρεπε κ αγόρασαν ΜΟΝΟΙ τους ο τι τεχνολογικό μέσο χρειάζονταν για να μην βγουν τα παιδιά σας αγράμματα. Κι αν έκαναν ή δεν έκαναν μάθημα το ξέρουν τα παιδιά που διάβαζαν κ συμμετείχαν κι αγωνίζονταν κι εκείνα, δε θα σας το πει ο Πορτοσαλτε στο SKAI

      • Δηλαδή θες να πεις ότι υπήρχαν εκπαιδευτικοί το 2020 που δεν είχαν υπολογιστή και δεν ήξεραν προγράμματα;

        • Το ποσό αρκετός είσαι και το ποσό ασήμαντη είναι η άποψη σου, φαίνεται από την ερώτηση σου για το αν οι καθηγητές “…δεν ήξεραν προγράμματα”!!!

          Όχι φυσικά. Κανείς δεν “ήξερε προγράμματα’ όταν ξεκίνησε η τηλεκπαίδευση.

      • ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ…. ΝΑ’ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ “ΜΑΥΡΑ” ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ…

    • Τα παραπονα σου στον ψεκα της παρνηθας και στην θειτσα που το παιζει υπουργος παιδειας
      τηλεκπαιδευση θελατε και κλειστα σχολεια
      τσιμουδια τωρα! Που θα πεις και ντροπη τους
      ντροπη σε σενα και τους ομοιους σου που καθοσασταν και ανεχτηκατε αυτο το χαλι και για τα παιδια σας και για ολους. 10 ωρες την ημερα μπροστα απο μια οθονη.

      Και εσυ στην περιοδο της καραντινας πολυ πιθανον να καθοσουν και να πηγαινες τα βραδια στο ΑΤΜ σου να παρεις το κορονοεπιδομα των 800 ευρω που σε βαζαν οι νουδουληδες και ενιωθες ασφαλεια οτι σε σωζουν απ τον ιο. Μην μιλας συνεπως!
      Η αν ησουν κι εσυ σε καθεστως τηλεργασιας σε ολη την καραντινα τοτε και εσυ καθοσουν και παλι και παταγες 2 πληκτρα μονο και επαιρνες κοροιδιστικα το μηνιατικο σου χωρις να κοπιαζεις!

  • Ας πουν καλύτερα ότι στριμωχτηκαν με την αξιόλογη και μετά ας που ο,τι θέλουν για απεργίες. Δηλαδή οι μαθητές που αξιολογουνται σε κάθε τετράμηνο και τις περισσότερες φορές όχι δίκαια τι να πουν

  • Μεγάλη η αδικία για τους εκπαιδευτικούς της πόλης της Κοζάνης να γίνεται απεργία στις 11 Οκτωβρίου. Προτείνω ειδικά για αυτούς τους αδικημένους να γίνει κάτι έξτρα την Τρίτη 12 Οκτωβρίου για να δείξουν και αυτοί τον αγωνιστική τους πλευρά.

      • Να σπουδαζες να γινοσουν κι εσυ δασκαλος η εκπαιδευτικος και να δουλευες μονο 8-9 μηνες τον χρονο , αλλα ξεχασα ο μεγαλος ελληναρας απ τον καναπε του στα σχολικα τα χρονια αμολογουσε αετο και εκανε κοπανες αλλα σημερα που υποτιθετε σοβαρευτηκε και μεγαλωσε του φταινε οι εκπαιδευτικοι που διεκδικουν τα δικαια αιτηματα τους για ενα καλυτερο σχολικο περιβαλλον.

    • Ποιος το λεει αυτο οτι ειναι παρανομη?
      Η Κεραμεως που δεν ξερει που παν τα 4?
      Τα παιδια σας αν πρεπει να μαθουν κατι επειγοντως ειναι να εχουν μνημη και οταν πανε στην καλπη να μην τα εκβιαζετε και τα απειλειτε οτι αν δεν ψηφισουν το κομμα σας (και ξερουμε πολυ καλα ποιο ειναι) θα τα διωξετε απ το σπιτι γιατι αυριο μεθαυριο ο ταδε βουλευτης θα το βολεψει στο δημοσιο. Ακομα υπαρχουν αυτες οι νοοτροπιες στην Ελλαδα του 2021 που ολοι το παιζετε φιλελευθεροι και δημοκρατες αλλα στα σπιτακια σας ολοι εχετε μια μικρη χουντιτσα.

  • Αυτοί που φωνασκουν για την αξιολόγηση και κοπτονται ας καταλάβουν ότι η απεργία δε γίνεται γιατί δε θέλουμε την αξιολόγηση , αντίθετα, αυτά που παπαγαλιζουν όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες είναι ψέματα, όταν τα σχολεία παραδοθούν σε ιδιώτες, γιατί αυτό είναι ο απώτερος σκοπός του υπουργείου,η έλλειψη χρηματοδότησης των σχολείων,τα χιλιάδες κενά που υπάρχουν,το κλείσιμο σχολικών μονάδων,η συγκέντρωση μαθητών 27 σε μια αίθουσα,η πληρωμή ιδιωτών για να γίνει τηλεκπαίδευση και πόσα ακόμα, άλλωστε ας υποδείξουν αυτοί που κάνουν τους έξυπνους που γίνεται τέτοιας μορφής αξιολόγηση.Οι γονείς,η κοινωνία πρέπει να στηρίξει το δημόσιο σχολείο κι όχι να το ρίξει στα χέρι αδηφαγων εκμεταλλευτών που θα ζητούν τα πάντα για να μορφώσουν!!!!!! Τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    • Πολύ σωστό σε βρίσκω! Επιτέλους να γίνουν ιδιωτικά τα σχολεία και να μπορούν οι γονείς να αξιολογούν αυτούς που πληρώνουν για να εκπαιδεύουν τα παιδιά μας. Εκεί να δεις τι ωραία που θα είναι τα σχολεία. Όπως τα φροντιστήρια, πληρώνεις και απαιτείς το καλύτερο. Αλλιώς αλλάζεις φροντιστήριο.

    • Έτσι κι αλλιώς πληρώνουμε ιδιώτες για να μαθαίνουν τα παιδιά μας, ποιός ο λόγος να πληρώνουμε και εσάς;

    • Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί . Μακάρι σύντροφε να γίνουν ιδιωτικά μπας και σταματήσουμε να πληρώνουμε ένα μηνιάτικο σε φροντιστήρια .

  • Θα δικαιολογούσα απεργία από όλους για την κατάντια που επιτρέψαμε να συμβεί στα σχολεία μας με μαθητές που ενώ κάνουν τεστ 2 φορές την εβδομάδα, τρώνε κρύο και θα φάνε περισσότερο έχοντας ανοικτά παράθυρα. Βάλτε την Κεραμέως να κάτσει δίπλα σε ανοικτό παράθυρο κάνοντας μάθημα για να δει την γλύκα.

    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ – ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

  • 18 σχόλια τη στιγμή που γράφω. Είναι η εικόνα της ελληνικής κοινωνίας του 21ου αιώνα. Στη συντριπτική πλειοψηφία ξερολες και ημιμαθείς. Άνθρωποι που νομίζουν ότι ξέρουν τι θα πει αξιολόγηση και οι ίδιοι μπορούν και δικαιούνται να αξιολογούν τους πάντες. Ανθρωπακια που θα παράξουν αντίγραφα του εαυτού τους και θα διαιωνίσουν την κατάντια της χώρας.
    Ανθρωπακια που θα ήταν προτιμότερο να παραμείνουν στη μιζέρια τους και να μην πιάνουν τους καθηγητές στο στόμα τους (ούτε καν αυτούς που δεν τιμούν το λειτούργημα τους).

    Και καθηγητής δεν είμαι

  • Κάθε χρόνο,αυτές τις ημέρες τι παθαίνουν κάποιοι και αφινιαζονται κατά των εκπαιδευτικών;
    Δύο,τρεις είναι αυτοί,βγάζουν φθόνο στους δασκάλους!
    Γιατί;
    Γιατί απέτυχαν να γίνουν δάσκαλοι!!
    Στερνή μου γνώση….
    Κάλλιο γαιδουρόδενε παρά…
    Κάλλιον το προλαμβάνειν….
    Κάλλιον προμήθεις η επιμηθεις…

  • Όταν ο κάθε μπούφος βλέπει τον κανακάρη του να μην προοδεύει, δεν σκέφτεται ότι μάλλον του εμοιασε, αλλά του φταίει η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

      • Τοτε στείλε τα παιδιά σου μόνο στο φροντιστήριο και άστα κουτσουρα απελεκητα
        να μην πανε σχολειο η στειλτα σε κανενα ιδιωτικο γιατι απο οτι καταλαβα το προβληματακι σας ειναι το δημοσιο σχολειο μονο γιατι για τα ιδιωτικα δεν λετε τιποτα λες και εκει ειναι ο παραδεισος και ολα πανε τελεια και δουλευουν σωστα!

        Αντε γιατι μας κουρασατε!
        Ποιος σου ειπε οτι ολοι προοδευουν στα φροντιστηρια?

        • Στο σχολείο δεν κάνουν μάθημα, κοροϊδεύουν και δεν υπάρχει καθόλου έλεγχος των εκπαιδευτικών. Ευτυχώς που υπάρχουν τα φροντιστήρια και τα παιδιά μας μπήκαν σε ένα πρόγραμμα και προόδευσαν.

  • και μονο που βλεπεις σς θεμα εκπαιδευτικων 36 υποτημητικα σχολια κατηγόριες καταλαβαινεις την παρακμη της κοινωνιας. μηδεν σεβασμος στην εκπαιδευση. Αυτο ββεβαια εφερε και τον ξεπεσμο της αφου τους αμφισβητουμε συνεχως και τους μειωνουμε. Αλλα οταν γινεται στο επαγγελμα του καθενος ειναι αποτροπαιο.

    Οποιος δεν εχει παιδιά δεν καταλαβαινει. Ποιος τα μορφωσε; το φροντηστηριο των 3 ωρών στο λύκειο; Ποσα παιδια στην καραντινα χαθηκαν επειδη δε λειτουργουσε το σχολειο; ειδικα 3ης Λυκειου!ακομα το υποτημαμε. Λενε γιατι δε τη δεχονται αλλα δεν ακουνε τη γλωσσα και το υφος της κεραμεως να δειτε με τη καλη θεληση γινεται

  • Σε χιλια φροντιστηρια να πανε τα παιδια,αν ο καθηγητης του σχολειου δεν αποφανθει “αυτα τα παιδια θα προκόψουν” ουτε σε κουτσουρα μπορουν να εξελιχθουν!!
    Για τα δερματινα σαλόνια λεφτα υπαρχουν,για τα λεφτα που δινετε καποιοι στα φροντιστηρια σας φταινε οι καθηγητες των σχολειων!!
    Μηπως σας φταινε τελικα και τα παιδια σας που πληρωνετε τα φροντιστηρια;
    Εμ μαλατα,εμ γαλατα ,εμ τ αρνια θηλκα!!
    Αμαν… καθε χρονια τετοιες μερες με τις γιορτες μισους κατα των εκπαιδευτικων!!
    Η εναρξη της σχολικης χρονιας ειναι γιορτη- ανταμωμα δασκαλων και μαθητων και καποιοι ολιγιστοι την κανετε γιορτη μισους

  • Ο δασκαλος και ο καθηγητης θα μαθουν στα παιδια να κολυμπανε,αν τα παιδια θελουν να φτασουν απ την παραλια του Πλαταμωνα σε παραλιες της Βραζιλιας θα πανε και στα φροντιστηρια,φροντιστηρια που θεσπισε η πολιτεια και οχι ο δασκαλος και ο καθηγητης!!
    Οι καλοι γονεις εξασφαλιζουν τ απαραιτητα εφοδια στα παιδια τους για ν ανοιχθουν στα πελαγα της ζωης,το ιδιο κανουν και οι δασκαλοι και οι καθηγητες!!
    Ο ουρανοξυστης στηριζεται σε γερα θεμελια,αλλιως ουτε καλυβα θα ηταν!!!

  • Εμεις οι παλαιοτεροι των δασκαλων δεν γνωριζαμε τι χρωμα εχουν τα φροντιστηρια,απλως δεν υπηρχαν!!
    Σημερα,δοξα ναχει ο θεος,αναμεσα σε δυο σπιτια υπαρχουν ενα φροντιστηριο κι ενα νυχαδικο αντιστοιχως!
    Αλλαξαν οι καιροι!!
    Παλια κοβαμε τα νυχια με το κουροψαλιδο,σημερα;καθεσαι σε πολυθρονα,σαν τον σαχη της περσιας, και σε προσφερουν και φρέντο..

  • Όλοι εσείς που κράζετε τους δασκάλους των παιδιών σας, την παλεύετε καθόλου; Από όλα όσα βλέπετε γύρω σας, σάς φταίνε οι δάσκαλοι και καθηγητές;

  • Το μέλλον της πατρίδας μας, οι νέοι άνθρωποι, στις καφετέριες χωρίς δουλειά, χωρίς μέλλον στην πιο παραγωγική φάση της ζωής τους κι εσείς μιλάτε για φροντιστήρια… Χιλιάδες ελληνόπουλα στο εξωτερικό στην αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής… Φτιάχνετε το καλύτερο παιδικό δωμάτιο για τα παιδιά σας, αλλά δεν σας πειράζει να πηγαίνουν το πρωί σε αχούρια που τα λένε σχολεία κι εσείς λέτε να ντρέπονται οι δάσκαλοι… Δασκαλομάχοι, δουλευταράδες μην βροντοχτυπάτε τα πλήκτρα, θα πάθετε καμιά υπερκόπωση…

    • Τσάμπα πηγαίνουν σχολείο, το χρόνο τους χάνουν και δε μαθαίνουν τίπποτα. Η μή ύπαρξη ελέγχου των εκπαιδευτικών τους οδήγησε στο βόλεμα και τον ωχαδερφισμο!

  • βολεμενοι του δημοσιου που καθονται 5 μηνες αν οχι παραπανω κ πληρωνονται!!!

    Που δεν εχουν ιδεα τι σημαινει 8ωρο κ υπερωρια!!!!

    Καιρος να αλλαξει το συστημα των κηφηνων κ στις αργιες-καλοκαιρια μεταταξη σε αλλη υπηρεσια, να κανουν κ καμια δουλεια!!!
    Εκτος απο την κονομα με τα ιδιαιτερα…

    Γεμισαμε τεμπεληδες εκπαιδευτικους που δεν θελουν κ αξιολογηση

  • Δυο μηνες το καλοκαιρι,δυο μηνες γιορτες,δυο μηνες σαββατοκυριακα,δυο μηνες( εκδρομες,περιβαλλοντικες εβδομαδες και η 11η Οκτωβριου!
    Ας προσεχες και ας διαβαζες!!
    Ενα παιδι εχετε στο σπιτι και σας ποναει το κεφαλι!
    Μια εκπαιδευτικη ωρα χιλιες ωρες άλλων αργόσχολων!!
    Οταν ξαναγεννηθεις και σου κόβει να γινεις δασκαλος η καθηγητης!!
    Καληνυχτα σου!!

  • Υστερογραφο και αλλοι δυο μηνες γιατι εργαζομαστε 18 και 21 ωρες την εβδομαδα,παλιοι και νεοι αντιστοιχα;10 μηνες!
    Επομενως εργαζομαστε δυο μηνες,πηγαινε τωρα σε κανενα εφημερευον!!
    Μας ζαλισατε,οι δασκαλοι ετσι,οι δασκαλοι αλλιως!
    Καντε καμια δουλεια να ξεθολωσουν τα εσωψυχα σας!
    Το κουρασατε!
    Παλι καληνυχτα.

  • Μαζεύτηκαν όλοι οι αγράμματοι να κάνουν κριτική στους δασκάλους που δε μαθαίνουν τα παιδιά τους γράμματα. Δε μαθαίνουν γιατί έχουν πρότυπα τους γονείς τους που τους βλέπουν όλη μέρα στο κινητό κ στην τηλεόραση κι αν δεν τους στείλουν φροντιστήριο σιγά μην κάτσουν κ διαβάσουν. Κ φταίνε μετά οι δάσκαλοι κι οι καθηγητές που τα παιδιά τους γίνονται ακαλλιέργητα κ μπουμπουνες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.