Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Μαΐου 2017 …τέσσερα σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή…144 συμπολίτες μας ..πιστοποιημένοι ανανήπτες …. Είκοσι ώρες εκπαίδευσης ….προσπάθειας….από 35 μέλη της ομάδας.. μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο …καθαρά εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια.

Η προσπάθεια της ομάδας μας, τα τελευταία χρόνια, έχει ως αποτέλεσμα, συνολικά να έχουν πιστοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας κοντά στα 1.000 άτομα στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και στην χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή… η προσπάθεια συνεχίζεται …

Ευχαριστούμε θερμά : Τον Δήμο Εορδαίας και το Δ.Σ του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης (παράρτημα Πτολεμαΐδας) για την παραχώρηση του κτιρίου Βούλγαρη, για την διεξαγωγή των σεμιναρίων Το αρτοποιό Κεβρεκίδη – Βρυζίδου στην Πτολεμαΐδα Το αρτοποιό Χατζής στην Ολυμπιάδα Εορδαίας Την Μπισκοτοποιία ΧΑΝΟΓΛΟΥ Α.Ε στην Πτολεμαΐδα Τα Ζαχαροπλαστεία Σιδηρόπουλος στην Πτολεμαΐδα Το Ζαχαροπλαστείο Zoomserie στην Πτολεμαΐδα Την Κάβα Ποτών και Αναψυκτικών Σαλονικίδη στην Πτολεμαΐδα Το τυπογραφείο Τσαβδαρίδη στην Πτολεμαΐδα.