Με νίκη και στη Δράμα με σκορ 1-0,η ΑΕΠ Κοζάνης, συνεχίζει αήττητη την προετοιμασία της

11 Οκτωβρίου 2021
10:45

Με νίκη και στη Δράμα με σκορ 1-0,η ΑΕΠ Κοζάνης, συνεχίζει αήττητη την προετοιμασία της.

Κόντρα στην ιστορική Δόξα Δράμας, ομάδα Superleague 2, η ΑΕΠ επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ότι φέτος θα δούμε μια άλλη ΟΜΑΔΑ.

Ήταν ο έβδομος φιλικός αγώνας στη διάρκεια της προετοιμασίας και η ομάδα μας παρέμεινε αήττητη.

Μόνο με δυο ισοπαλίες (Θεσπρωτος και Ηρακλής Λάρισας) και 5 νίκες κόντρα μαλιστα στον Πιερικό, στη Δόξα στην Ελασσόνα και στην Καλλιράχη, ομάδες γνωστής δυναμικότητας.

Να σημειωθεί ότι ούτε ένα παιχνίδι δεν δόθηκε στην Κοζάνη, κάτι που επιβεβαιώνει τη νέα δυναμική της ΑΕΠ Κοζάνης.

Και χθες η ΑΕΠ, είχε έναν ηγέτη κάτω από τα δοκάρια της, καθώς ο Παστορνιτσκι καλείται να παίξει λόγω της μεγάλης του αξίας αυτόν το ρόλο.

Με πολύ τρέξιμο,τακτική και φοβερή αγωνιστική διάθεση, με επίθεση φωτιά, με πανύψηλα πια παιδιά στην ενδεκάδα της, δεν κρύβεται ποτέ στο παιχνίδι της.

Παρά τις φοβερές αντιξοότητες που συναντά στο δρόμο της, με την άρνηση του Υφυπουργού Αθλητισμού και των Ποδοσφαιρικών Αρχών να μας δώσουν το δικαίωμα συμμετοχής μας στη Super League 2, ως μόνη από 44!!! ομάδες όλης της Ελλάδας, η οικογένεια της ΑΕΠ στέκεται όρθια, κρατάει τις αρχές της και δείχνει το δρόμο για το πως θα έπρεπε να ‘ναι το ποδόσφαιρο.

Για την ιστορία το γκολ του χθεσινού αγωνα, σημείωσε ο Φωλινας, που την Παρασκευή γιόρτασε τα 22 του χρόνια, ενώ ο Μαρτιν Παστορνιτσκι,απέκρουσε πέναλτυ και κράτησε τη νίκη.

2 σχόλια

  • Να πάτε να κλαφτεiτε στον φίλο σας τον Σαββίδη, που τον υμνήτε συνέχεια και τον υποστηρίζεται. Και Στην επο που είχατε και ανθρώπους Όπως λέγατε. Σας φταίει η Κρήτη και η Ρόδος. Εσείς καμία ομάδα δεν βοηθάτε ( Απόλλων Καλαμαριάς). Οπότε μην κλαiγεσται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.