Αναφορά Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τον κλάδο της εστίασης στην ΠΕ Καστοριάς

11 Οκτωβρίου 2021
11:24
Κανένα σχόλιο

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, κατέθεσε αναφορά προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Οικονομικών, την επιστολή του ΔΣ των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος ΠΕ Καστοριάς σχετικά με τη δυσμενή οικονομική κατάσταση ως συνέπεια συνεχών lockdown.

Με την εν λόγω επιστολή, το ΔΣ των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος της περιοχής ζητεί τη λήψη αντιμέτρων, ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν και να ανταποκριθούν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και προκλήσεις, που τείνουν συνεχώς αυξανόμενες με τις διαρκείς ανατιμήσεις και την αμφίβολη εξέλιξη της οικονομίας λόγω της πανδημίας Covid-19. Είναι χρέος της πολιτείας να παρέχει στήριξη σε έναν κλάδο που από την πρώτη στιγμή βάλλεται ανεπανόρθωτα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.