Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Επιμορφωτική ημερίδα σε σύμπραξη με το Ινστιτούτο Κοινοτικών Γλωσσών του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ.

12 Οκτωβρίου 2021
14:52
Κανένα σχόλιο

 

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική ημερίδα «Σύγχρονες προσεγγίσεις για τη διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας σε αρχάριους μαθητές: Προτάσεις και Προεκτάσεις», την οποία παρακολούθησαν 120 Εκπαιδευτικοί της Ελληνικής Γλώσσας στην Αυστραλία. Η εν λόγω ημερίδα αποτελεί μια σύμπραξη ανάμεσα στο Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) και το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Κοινοτικών Γλωσσών του Πανεπιστήμιου του Σύδνεϋ.

Τον συντονισμό της διοργάνωσης είχαν η κ Κατερίνα Βέτσικα και Παρασκευή Τριανταφυλλοπούλου, υπεύθυνες για την ελληνική γλώσσα στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Κοινοτικών Γλωσσών, ενώ τον συντονισμό της επιμόρφωσης είχε η καθηγήτρια Ελένη Γρίβα, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Ελληνικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Την εκδήλωση χαιρέτησε με ιδιαίτερη θέρμη ο καθηγητής Ken Cruickshank, διευθυντής του Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου Κοινοτικών Γλωσσών, ενώ παρευρέθηκε και η Dr Patricia Koromvokis, υπεύθυνη για τις Ελληνικές Σπουδές, στο Πανεπιστήμιο Macquarie. Στην επιμορφωτική ημερίδα συμμετείχαν με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις η Δρ Ελένη Κοροσίδου, η Δρ Ιωάννα Καϊάφα, η Δρ Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου και η κα Μαρία Γαλαντόμου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.