Πτολεμαΐδα: Προς τις κάλπες οδεύει ο Εμπορικός Σύλλογος

13 Οκτωβρίου 2021
10:39

Σε τροχιά εκλογών κινείται ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, με τις ζυμώσεις να κορυφώνονται την ερχόμενη Δευτέρα οπότε και θα κλείσει το ψηφοδέλτιο, ενώ σήμερα στις 18:00 στο παράρτημα του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης θα γίνει η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και στις 22 Οκτωβρίου θα στηθούν οι κάλπες για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης.

Ο απερχόμενος πρόεδρος, Μιχάλης Δεληκώστας, ύστερα από μακρά θητεία, φαίνεται ότι ταλαντεύεται όσον αφορά το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητας εκτός και αν «υπάρξει ανάγκη γιατί βλέπω πολλούς συναδέλφους κουμπωμένους» -κάτι που αποδίδει στη μεγάλη  ευθύνη του να ηγείται κάποιος του Εμπορικού Συλλόγου, και μάλιστα σε τέτοιες δύσκολες  συγκυρίες. «Είναι η ώρα αυτοί που φώναζαν γνωρίζοντας την ουσία των πραγμάτων να έρθουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.» Ως προς την εικόνα της αγοράς, αυτή παραμένει συρρικνωμένη, η καλοκαιρινή περίοδος δεν εξελίχθηκε ικανοποιητικά, και σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας στη Δυτική Μακεδονία, η πτώση στην εμπορική κίνηση φτάνει το 20%, γι’ αυτό «η περιοχή θα πρέπει να βοηθηθεί από την Πολιτεία με πραγματικές επενδύσεις».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

  • Ανύπαρκτος ο εμπορικός σύλλογος. Λειτούργησε περισσότερο ως υπερασπιστής κυβερνητικής γραμμής. Άφαντος απο τα σοβαρά προβλήματα της πόλης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.