Συνελήφθη 31χρονος σε περιοχή των Γρεβενών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

13 Οκτωβρίου 2021
13:32
Κανένα σχόλιο

 

 

Συνελήφθη χθες (12-10-2021) το απόγευμα σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, 31χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σε περιοχή των Γρεβενών, έλεγχο σε 31χρονο ημεδαπό, όπου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία γυάλινη συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους -3,48- γραμμαρίων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.